nedostatek sexu :(

Otázku položila: Bývalá uživatelka #41295 22.6.2012 16:06

ahojky holky...to snaženi o miminko nas nějak zmohlo...pred 4 dnama byl muj chlap na vysetreni strev,strkali mu do zadku buh vi co,ale kolonoskpie to nebyla. Driv sme spolu spali kazdej den i nekolikrat.Ale tedka mi furt vyklada jak me chce a buh vi co ,ale vecer kdyz ho zacnu hladit tak me odhani a rika,ze ho furt boli zadek.No tak mi vysvetlete muze ho bolet " prdel" 4 dny po vyšetření? říka mi že prej by se u toho "posral" zavadí si čípky Faktu. Me sex chybí,takova ty něžnosti se přece dají dělat aji bez samotného styku.Jsem z toho uz cela na nervy,hadame se kvuli tomu.Ja jsem podrazdena z toho ,ze me nechce ale furt mi ríka,ze me miluje atd. Tak mi poradte mam ho nechat na pokoji,fakt to po tom boli tak dlouho a nebo je v tom neco jinyho?

Sex

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Zřejmě byl na rektoskopii a jestli mu odebírali nějaké vzorky z tkáně, tak to může mít podrážděné. Čípky faktu se většinou zavádějí na noc, aby je udržel v sobě. Takže je možné, že má pocit nutkání na velkou. Dej mu chvilku času, určitě tě miluje.

  • Žádná z nás ti bohužel neřekne, jestli to, co ti tvůj přítel/manžel říká, je pravda, nebo lež, to ví jen on sám. A z tohoto důvodu si myslím, že by sis s ním měla v klidu promluvit, říct mu, jak to vidíš ty, a co on na to. :)

  • Teda 4 dny po zakroku tohoto druhu mi neprijdou tak moc, znamej na tom byl, nvm presne na cem, ale taky mu tam neco strkali a par dnu po tom mu nebylo prijemny ani ridit auto, natoz sex ci neznosti. A kor chlapi, kteri nevyhledavaji na sex jiny chlapi, jsou na tuto oblast asi citlivejsi :D tak ho nech, aby se z toho chvilku dostal, kor pokud ma jeste nejaky ty cipky.. Tyden klidu a pak na sebe skocite, ani nebudete vedet jak a o to to bude lepsi :)

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 231 otázek, kterým se dostalo 271 613 odpovědí a 409 753 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist