nedosáhnu orgasmu

Otázku položila: Bývalá uživatelka #177653 15.1.2017 19:57

Ahojky holky, chtěla bych se zeptat co může způsobit to, že nedosáhnu orgasmu :-( nedosáhnu ho masturbac, sexem, prstěním od mého kluka a ani orálním sexem. Už jsem zofalá, protože můžu dosáhnout jen klitoriálního. Má to tak taky některá nebo co vám pomáhá amáte nějaké tipy a rady? Za vše budu ráda zatím pa :-)

Sex

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Jen malo zen dosahuje vaginalniho orgasmu. Pokud dosahnes klitorialniho v pohode, neni co resit. Muzete zkouset a zkouset, polohy, sexualni pomucky, hledat bod G. Ale mne osobne pokud pritel (nebo ja) nedrazdi klitoris, tak ciste jen z toho, ze je penis v pochve, nic nemam.

  • samsonoh15.1.2017 23:09

    Rada typu "nic si z toho nedělej" ti přijde asi otřepaná, ale ona je to pravda. Já jsem měla sex poprvé v 15 letech a svého prvního orgasmu jsem se dočkala až v 19. Také jsem z toho byla smutná, protože masturbací šlo všechno tak, jak mělo (i když také bylo potřeba se to naučit). Dnes mi bude skoro 30 a začínám pochybovat, že nějaký vaginální orgasmus vůbec existuje :-D Já jsem se přesvědčila u sebe, že co se ženského orgasmu týče - tak je to všechno v hlavě. Pokud na to myslíš - tak se nic nestane. Je potřeba se uvolnit, úplně na to zapomenout, prostě si to užívat a ono to jednou přijde - jako u mě :-) Byla jsem z toho v ten moment tak překvapená, že sex okamžitě skončil a já měla radost jak malej Jarda z Aniččiny prdelky :-) Ale musím přiznat, že síla orgasmu při sexu (i když je klitorální) je úplně jiná a prožitek je mnohem ucelenější, silnější a delší než při běžné masturbaci. Tak ti přeju ať nemusíš na ten svůj první čekat dlouho ;-)

  • Ja si to musim pri sexu delat sama abych zazila neco, nebo si poustime porno:-D

  • full.avl16.1.2017 11:03

    Dobrý den,

    upozorňují vás na vámi porušování zdejších pravidel, z důvodu duplicitních dotazu.
    Během dne jste tuto otázku položila celkem 3x,.
    Jednou vám byla smazána.

    Příště použijte funkci doplnění { modré tlačítko pod otázkou } u vašich předchozích otázek na toto téma.

    Pokud ještě jednou dojde k porušení pravidel, budou vám opět dotazy smazány.

    Hezký den

    Anežka
    Administrátor WomenZone.cz

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 206 otázek, kterým se dostalo 271 519 odpovědí a 409 720 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist