našla jsem u přítele kondomy

Otázku položila: Anonymní uživatelka #82525 13.1.2013 12:26

Ahoj.. U přítele jsem našla v batohu kondomy, měl tam dva ze tří. Semnou je nepoužil.. Jak se teď mám zachovat. Máme miminko.. Říct mu to? Za chvíli ma přijít domů a já asi vybouchnu a reknu mu to!! Co s tím? :'(

Sex

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Na rovinu bych se zeptala. Ale bez scén, ať má příležitost to vysvětlit.

  • Když jsem náhodou pžed praním v bundě našla od přítele kondomy já-bylo to jasné.Já také chtěla vysvětlení,bez scény.Stejně to bylo o ničem a zatloukal a vymyslel si hystorku.Dnes už bych se neptala i když je to těžké,ale začala ho více sledovat.Důvěra je stejně narušená a vysvětlení ti nepomůže.Počkala bych na další chybu a pak na něj udeřila...

  • Taky bych je před něj položila a chtěla vysvětlení. Ale připrav se na nějakou nesmyslnou historku o tom, že patř kámošovi apod.
    I kdyby měl milenku a používal je s ní, tak ti to nejspíš nepřizná a bude zapírat.

  • inthense13.1.2013 13:13

    ahoj,ja bych se ho zeptala jestli mi nechce neco rict.pak jestli ma milenku a pak bych predlozila kondomy.snaz se byt v klidu,ale ono to stejne nepujde.pak si hlavne musis rozmyslet jak s nevereu nalozis.je to mezi vama posledni dobou nejak jine a divne?jaky mel duvod atd.a pak si hlavne ujasnit zda zustat nebo odejit.chce to cas.a hlavne jestli je to jednorazova nevera nebo ma nekde jiny vztah.jednorazova se odpousti lepe nez druhy jeho vztah.drzim palce ;-)

  • Chlapi moc nezerou hystericky sceny. Bere je spis logicky a hlavne klidny reseni. Jasny, ze se ti to nelibi, komu by se to taky libilo. Otazka je jak jsi se do toho batohu dostala? Jestli to bylo neco v duchu prolizani osobnich veci, nebo "dohodnuty vyndani veci" (neco v tom smyslu). To je taky podstatna vec. Rozhodne mu to rekni, zenska nemusi snaset veci, ktery se ji nelibi. Nasad klidnej ton, klidne trochu humoru, zadny vyslychani ve stylu "co to sakra je?" a pozoruj jeho reakci, to co rika a hlavne jak to rika.

  • Doufám, že to bude mít logické vysvětlení...já když našla u manžela v tašce kondomy, tak nakonec to bylo tak, že byly už starý, ještě z dob, kdy jsme nebyli svoji a manžel jezdil do Londýna, ty kondomy mu tam prý dali kolegové...kdo ví jak to bylo, ale naštěstí byly opravdu už s prošlou dobou použití, takže jsem to nechala být:-)

  • Odpovědí může být spoustu i přesně,že je má z dřívějška,což může být pravda,ale taky mají nějakej datum výroby si myslím.Zase bych mu nebalila kufry jen kvůli krabičce kondomů a možná se pokusila to ještě vydržet a trochu si ho pohlídat.U mě se tenkrát bohužel potvrdila ta horší varianta:-)

  • Tak jen doufám, že to všechno nakonec dobře dopadlo....

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 231 otázek, kterým se dostalo 271 616 odpovědí a 409 753 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist