narozeniny

Otázku položila: Anonymní uživatelka #52404 11.11.2011 15:22

Myslíte si, že je hloupé si přát k narozeninám zásnubní prstynek? :-)

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Dle mého názoru se má dostat nevyžádaný, takže já bych ho takhle po nikom nechtěla :-)

  • Myslím, že je hloupé ho čekat;) Budeš zbytečně zklamaná a osm let? Holka, já ho dostala po 11 :D :))) A nikdy jsem si o něj neřikala a nečekala jsem ho... tohle je na chlapovi a jestli toužíš po svatbě, tak si s ním promluv...

  • Tak já dám radu malinko jinou než ostatní holky - pokud jste spolu 8 let a chlap není vysloveně proti svatbě, tak mu narovinu navrhni, ať se konečně aspon zasnoubíte, že svatba může být až za pár let..a také můžete jít prstýnek vybrat společně - manžel mě požádal o ruku po pěti letech společného bydlení - to jsme se ho rovnou zeptala, jestli budeme žít jen tak na hromádce, nebo se jednou vezmem..vylezlo z něj, že měl strach, že !mně! vyhovuje žít bez papíru - to já totiž navrhovala společné bydlení. Prstýnek nakonec vybral sám, ale měl půjčený jeden z těch, co nosím běžně, aby trefil velikost.

  • Také bych si o něj neřekla. :) Přece je tak krásné, když přítel nečekaně přijde a při nějaké zvláštní příležitosti ti ho dá, když je to pro tebe naprosté překvapení. :) Ale to je jen můj názor. :))

  • Verousek8911.11.2011 18:26

    Já si myslím, že to určitě hloupé je. Tohle je věc, která má přijít od chlapa nečekaně a hlavně jen tak, aby to bylo překvapení, rozhodně ne k narozeninám :) Mně přijde hloupé si o prstýnek říkat, nebo se na zásnubách domlouvat. V tomhle jsem staromódní člověk, mám ráda, když chlap přijde, požádá o ruku a do roka svatba :) Pokud tvůj přítel není proti svatbě, tak se určitě jednou dočkáš :) My jsme byli před 2 rokama na svatbě mého bratra a můj přítel mi řekl, že to nebude dlouho trvat a požádá mě taky, akorát my jsme spolu celkem 4 roky, takže my máme ještě čas, takže to zatím neřeším :)

  • Přát si ho můžeš, ale to je rozhodnutí dvou lidí...ne jen přání jednoho...

  • Ahoj, říkat si o zásnubní prstýnek či žádat přítele o svatbu asni není dobré, to je fakt, ale zase je fakt, že některé chlapy je asi třeba nenápadně popostrčit. Moje švagrová, poté co s mým bráchou chodila 10 let a brácha se stále k ničemu neměl, to vyřešila takto: po dobu několika týdnů tu a tam někde v bytě nenápadně pohodila nějaký časopis, kde na titulní stránce byl odkaz na téma svatba či zásnuby nebo jako zapoměla uklidit fotky z kamarádčiny svatby apod., byla dost nenápadná na to, aby brácha nepojmul podezření, ale zároveň dost vynalézavá, aby brácha měl neustále někde na očích tuto tématiku..a donutilo ho to se zamyslet, že by už taky mohl začít jednat. Po krátké době jí můj brácha sám od sebe požádal o ruku a brzy na to se vzali. Dodnes je brácha hrdě přesvědčen, že svatba byl vlastně jeho nápad a chlubí se jak svou nicnetušící přítelkyní tou žádostí o ruku nečekaně překvapil...(zatímco ona se jen tiše usmívá, protože ví své:-D). Zkrátka - určitě se chlap mnohem raději žení, když je přesvědčen, že je to jeho nápad, že je to on kdo tu svatbu chce, než kdyby měl pocit, že je do toho nějak dotlačen. Někdy je ale nutné je přeci jen trochu NENÁPADNĚ popostrčit. :-))

  • Ahojky, asi bych se přiklonila k názoru, že je nejlepší, když přijde sám od sebe. Asi bych si zjistila, jestli se vyloženě ženit nechce nebo jenom na to má čas. U nás to bylo jiné, po roce soužití, jsme se rozhodli pro miminko a do 3 měsíců jsem otěhotněla, takže jsem k vánocům dostala zásnubní prstýnek, čekala jsem ho, tak žádné velké překvápko to nebylo, spíš to vyplynulo ze situace. Určitě nelituji, mám krásné zdravé miminko a úžasného manžela. Ale určitě by bylo lepší, kdyby to přišlo obráceně, ale nejsem nejmladší, tak jsme nečekali. Ale ani jeden jsme nepotřebovali papír na to abychom spolu žili, ale když přišlo miminko, tak jsme chtěli být rodina. Tak přeji hodně štěstí a ať se brzo dočkáš.

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 228 otázek, kterým se dostalo 271 605 odpovědí a 409 753 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist