narozeninový dárek pro přítele:)

Otázku položila: Bývalá uživatelka #33779 12.7.2011 12:29

Womenzoňačky, prosím, prosím :) Poraďte jaký dárek koupit příteli k narozeninám.. Hledám nějkou inspiraci, jsem na toto úplný analfabet...:( Děkuju za rady a tipy :)

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • záleží kolik mu je :-)) můj manžel ocenil např, slaný dort-dort se salámů a sýrů-a ve vnitř toustový chleba promazávaný hermelínovou pomazánkou a pomazánkovým máslem .-) to byla mnamka a ještě to bylo obložený zeleninkou :-)
    jinak tvého přítele neznám záleží co má rád,jaké má zaliby atd... každému sedne něco jiného je to o člověku..

  • Simea12.7.2011 13:11

    Nemluvi o necem, co by bylo dobre umet nebo znat??

    Pritel porad rikal, bylo by dobre umet cinsky, opakoval to tak casto a dostal ucebnici pro samouky. :]]

  • Koncem červa slavil přítel 23. narozeniny a dávala jsem mu 2 sprcháče, 2 antiperspiranty, pyžamo, přívěsek na mobil s mým začátečním písmenkem a model (sbírá takové malé autíčka, kt. stojí kolem 300Kč a pak si je vystavuje do poličky), v tomhle mám výhodu, že se o něco zajímá a pořád jsou nové a nové a pořád se mu něco líbí, tak aspoň s tím mu člověk udělá radost, jinak samá klasika a ono po 3 letech vztahu je těžké vymýšle, ten první rok je OK, ale pak?...Ale opravdu záleží na tom, co ho zajímá, co má rád, v jaké fázi vztahu jste, my oba studenti, takže se snažíme vybírat dárky spíš takové praktické a ne za moc peněz...

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 212 otázek, kterým se dostalo 271 558 odpovědí a 409 734 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist