nakupovaly jste dětské oblečení ještě dříve než jste byly vůbec těhotné?

Otázku položila: Anonymní uživatelka #73575 8.1.2013 8:45

Ahoj chci se zeptat nakupovali jste věci pro miminko ještě před tím než jste vůbec otěhotněli? Dám příklad viděla jsem naprosto super dupačky v krámu ale na miminko se zatím nechystáme koupily by jste je? Vím že to údajně nosí smůlu. ale i přes to? Díky ;-)

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Já asi ne,kdysi jsem taky málem neodolala, nakonec jsem nekoupila. Teď se snažíme 2,5 roku, pořád nic, kdybych měla už nakoupené věci na mimčo, stresovalo by mě to ještě víc. Neříkám, že to potká i Tebe, ale nikdy nevíš... Krásný věci na miminko seženeš vždycky, raději bych koupila něco pro radost sobě...

  • Já ne.O tu smůlu nejde.Pověrčivá nejsem,hezkých věcí je mraky.Počkala bych,až bych byla těhu:-)

  • Já jsem otěhotněla neplánovaně, takže jsem nic dopředu nenakupovala. Neodolala bych v případě, že bychom se s partnerem již snažili třeba, ale pokud dítě ještě neplánujete, tak určitě ne. Přišlo by mi to zbytečné a taky by se mohlo stát, že po nákupu pár věcí se to v tobě pohne a budeš miminko chtít hned a moc a partner nebude na téže vlně...

  • Já asi ne. Protože jak už tu psala dami989 tak je spousta hezkých věcí. A ještě ke všemu, když bych nebyla těhotná a něco bych měla doma a pak by se nedařilo, asi bych pořád k tomu oblečku chodila a akorát by mě to deptalo :)

  • venysek8.1.2013 11:16

    Já jsem na to před otěhotněním ani nepomyslela, že bych to kupovala, byť jsem se třeba na ty věcičky v obchodě podívala. A dokonce ani když jsem otěhotněla, tak mě to nehnalo hned kupovat, protože ve mě byla taková ta pověrčivost a začala jsem až někdy v 5. měsíci :-)

  • Ahoj, já bych koupila, kdybych věděla, že plánujem v nejbližší době. A taky jsem kupovala, kámoška mi taky říkala, že to nosí smulu a houby, nakupovala jsem snad půl roku dopředu a otěhotněla jsem téměř hned.

  • petulinkaa138.1.2013 11:37

    Já ne,neprijde mi to normalni kupovat veci na mimi kdyz bych jeste ani zadny neplanovala,vzdycky jsem se jen rozplyvala,ale nekupovala.

  • Já jsem si koupila včera a teď se bojím,když tu každý piše o té pověrčivosti :'( o miminko se snažíme rok a pořád nic... Je pravda,že na to akorát pořád myslím,teď to bude ještě horší:'(

  • Já jsem si pár kousků koupila, když jsem viděloa něco opravdu krásného ve velké slevě, ale až v době, kdy už jsme se o dítě snažili, pověrčivá nejsem a maximálně jsem si řekla, že když to nevyužiju já, určitě bude mít nějaké dítě nějaká kamarádka a že s tou slevou se to vyplatí i jako dárek:-) I když jsem vnitřně chtěla, abych si to mohla nechat pro naše případné miminko. Ale pokud budeš něco nakupovat, tak zkus být praktická a nakup něco, co se dá nosit kdykoliv během roku a pro obojí pohlaví. Já byla neuvážená a mám letní šatičky pro holčičku(no třeba mi to vyjde, termín mám v červenci, ale chlapečka do nich navlíkat nebudu:-))

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 214 otázek, kterým se dostalo 271 562 odpovědí a 409 747 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist