nakup v nemecku poradte prosim

Otázku položila: Majik 17.1.2013 9:27

Ahoj holky, o vikendu jedeme s manzelem do Drazdan na nakupy a slysela jsem ze tam je detska kosmetika mnohem levnejsi nez tady, mate s tim prosim nektera zkusenosti, jake znacky kupovat a jake ne a treba i cenu? dekuju moc za odpovedi :-)

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Ahoj, taky se tam chci chystat pro věci na miminko :) že to tam mají levné. Taky bych info uvítala :)

  • O Nemecku nevim,ale ja treba nakupovala v Rakousku ve slevach, pokojik, kos pro mimi, povleceni, body za 2eura.... Co se tyce cen, tak staci rozhodit oko co kolik stoji u nas a tam uvidite jestli se to hodi ci ne. Ale celkove i v Rakousku kdyz tam jedu kupuju prasky na prani, vlhke ubrousky, vse je tam levnejsi. Taky zalezi zda jdete po cene nebo mate oblibenou znacku a kupujete jen ji.

  • Verousek8917.1.2013 23:57

    Tak já konkrétně dětskou kosmetiku nikdy nekupovala, ale v Drážďanech jsem byla 2x a vždy navštívila i DM a levnější kosmetiku tam mají. Ceny a konkrétní výrobky si nepamatuju :)

  • Já jezdím často do Drážďan i do Marienbergu a vždy tam vidím poletovat české maminky s plnými vozíky dětských příkrmů, plínek atd., takže to určitě levnější je. Co se týče drogerie tak jako příklad uvedu deodorant Fa, který tady kupuji za 69 tak tam mají za cca 13 kč :-D

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 213 otázek, kterým se dostalo 271 561 odpovědí a 409 740 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist