nafouklá :(

Otázku položila: Anonymní uživatelka #41345 5.8.2011 15:20

Měla jsem velký oběd- brokolicovou polévku a svíčkovou. nic mi nebylo, ale teď po 3 hodinách mám náhle strašně nafouklé břicho, a necítím se dobře a mám jít na tenis..:( vymačkala jsem si citron a vody piju taky dost.! Zatím hlad nemám, tak nevím jestli si dát activiu, která by mi pomohla, ale né hned...!:( tohle se mi pár měsíců nestalo. Jsem zralá na postel.

také se snažím zhubnout, snídám cereálie a na velkou chodím pravidelně..:( tohle mě vážně rozhodí

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Tak bych to teda chtěla mít taky, chodit pravidelně na velkou ;) a to by mi pak ani nevadilo, že jsem nafouklá :D

  • Nezlob se na mě, ale když se snažíš zhubnout, jak píšeš tak proč se cpeš brokolicovou polévkou a svíčkovou? Proč si nedáš zeleninový salát? Navíc když víš že jdeš na tenis??

  • lulatko5.8.2011 17:16

    Může to být brokolicí, protože může nadýmat. Jinak nevím, jestli by Ti pomohla activia, mně se osvědčil mátový čaj kdykoliv, když mám nějaký zažívací problém (nafouklé břicho, lehké pálení žáhy, špatné trávení nebo prostě pocit, že mi něco pořád trčí v břiše).

  • Activia ti rozhodně nepomůže, tu bys musela jíst každý den pravidelně a minimálně po 15 dnech bys poznala rozdíl. Kup si třeba nějaké pastilky v lékarně na nadýmání a lepší zažívání. Ale když víš, že půjdeš na tenis, tak je přece blbost se cpát svíčkovou a brokolicovou polévkou.

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 229 otázek, kterým se dostalo 271 608 odpovědí a 409 753 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist