myslim si, ze me pritel pozada o ruku.Jak reagovat,jestli me pozada

Otázku položila: Anonymní uživatelka #72878 13.8.2012 22:55

Ahoj :) Doufám, že mi poradíte, mám totiž takový dotaz.. Tak nějak jsem nejspíš vytušila, že by mě chtěl můj přítel požádat zanedlouho o ruku. Jsme spolu 3 roky a kdyby se to stalo byla bych opravdu hrozně šťastná. ALE.. Vůbec nevím jak bych na to měla reagovat??? Pro některé je to možná hloupý dotaz, ale moje povaha je prostě taková a docela se obávám toho, že moje reakce bude taková že by mě to i mohlo později mrzet a tím spíš jeho :( Kdybyste mi mohly napsat jak jste na tento okamžik reagovaly vy byla bych vám moc vděčná :-):-o

děkuju vám moc za reakce, taky mě trošku "štve" že to tuším, ale bohužel za to nemůžu protože víte jaký jsou chlapi a ten můj není výjimkou tudíž se mě pořád na něco "nenápadně" ptá a naznačuje ale i přesto pokud se nepletu bude to určitě krásné protože oba víme že to spolu myslíme vážně už dlouho :)

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Hm, zvláštní... když si to představím, asi bych vykřikla "ano" a padla mu kolem krku :D jaksi mě ještě nikdo o ruku nepožádal, ale nic chytřejšího a opravdovějšího by mě asi v ten okamžik nenapadlo :P

  • alimos14.8.2012 6:52

    Ono to přijde samo. Já jsem byla v takové euforii, že to mám jakoby v mlze. Řekla jsem ano a políbila ho. Pak jsme se ještě dlouho objímali. Byl to hodně silný okamžik. Pokud budeš z toho mít radost, určitě to přítel pozná. Škoda jen, že to tušíš.

  • řekneš ANO, ráda si tě vezmu za muže, dáš mu psu, obejmete se a ude hotovo. Nic těžkého to nebude a přijde to samo. Já požádána o ruku byla, ač jsem o to nestála a moje reakce byla pouze děkuji. Druhá strana to až tolik nevnímala, protože byl pod parou, takže to tak jakoby vyšumělo do ztracena a po čase jsme se rozešli.

  • Reakce přijde sama, ničeho se neboj. Nejdřív mi vyhrkly slzy, protože jsem to nečekala, ale strašně se těšila, že by to mohlo přijít. Pak jsem ho objala a pustila si za hodinu :-) a řekla že jsem moc šťastná a moc ráda si ho vezmu. Neumím se radovat nahlas nad dárky, neumím vyjadřovat svoje emoce, ale v té chvíli to moje tělo a hlava rozhodlo za mě a rozhodlo správně :-)

  • nedělej si s tím těžkou hlavu, jediná reakce která by přítele asi mrzela by byla odmítnutí :-)
    Já byla o ruku požádána 2x - poprvé po příjezdu přítele od rozvodového soudu - vzbudil mě, takže jsem lehce vrčela že mohl počkat. Jelikož koupil velký prstýnek, tak jsme ho jeli měnit, a s novým mě naprosto romanticky požádal o ruku ve firemní kuchynce. Někdo tam v tu chvíli vletět, tak asi nechápe proč nadřízený klečí na zemi :-) nový prstýnek se musel reklamovat, ale po jeho přivezení mě už potřetí o ruku nepožádal.......je fakt, že jsem to čekala asi nejvíc :-D

  • petulinkaa1314.8.2012 10:41

    Tak pokud ho milujes a chceč ho,tak snad projevíš velkou radost,štestí a řekneš prostě ,,ano" :-))) já měla hroznou radost,hezky jsem to prožívala a taky,když manžel žádal moje rodiče,to bylo KRÁÁÁSNÝÝÝÝ :-))))

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 214 otázek, kterým se dostalo 271 562 odpovědí a 409 747 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist