můžu už dát čajík?

Otázku položila: Anonymní uživatelka #58823 19.2.2012 11:00

ahoj ženy!chtěla jsem se zeptat, mám 2měsíční miminko, jsme na nutrilonu, už nekojím!můžu přidávat po troškách čajík?a který?který je dobrý pro miminka?děkuji za odp.

mám doma granulovany instatní heřmánkový,může být?

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Na co čajík, i dítě plně na UM nepotřebuje až do příkrmů žádné další ttekutiny, jestli máte 6-8počůraných plen denně, čaj není potřeba, měla jsem jedno dítko na UM a čaj poznalo až v 7měsíci po zavedení příkrmů a poklesu dávek mlíčka a ještě jsem spíš dávala vodu nebo neslazený fenyklový čaj pro děti...

  • Já teda začala dávat čaj až s prvními příkrmy a ani teď mi ho hodně nevypije. Dávám mu ho po jídle, nebo když jí a vidím, že to potřebuje spláchnout. Děti plně kojené a nebo plně na UM nepotřbují čaj, tak nevím proč dávat, zvláště teď v zimě, ještě bych se nedivila v létě ve vedrech, ale teď si myslím, že je to zbytečné, zvláště, když se ti zalyká, dala bych mu čas. Ale je to na tobě, určitě bych volila neslazený. Malému dávám fenyklový, trpím na prdíky. Určitě pomalu jenom trochu.

  • Ja bych po troškach klidně už davala jen pozor bude se asi zalykat protoze je to vice tekouci nez mleko a neumi to jeste moc pit :)

  • Nabízet čajík můžeš, ale spíš bych dávala čistou vodu a nebo se podívala, zda v tom granulovaném není cukr apod. Oni si pak ty dětičky zvyknou na sladké a nic jiného nechtějí a navíc jim to jde hodně i na váhu a k tomu UM. Já teda obě děti kojila a vodu jsem přidávala jen v letním období.

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 223 otázek, kterým se dostalo 271 581 odpovědí a 409 749 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist