může se otěhtonět z kapiček lásky ?

Otázku položila: Anonymní uživatelka #62582 20.11.2012 10:14

Ahoj, pořád čtu že žena může otěhtonět z kapiček lásky, stalo se to nějaké? Moc se mi tomu věřit nechce :D

Sex

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • inthense20.11.2012 12:56

    ahoj,z prerusovane souloze uz bylo hodne deti.myslim,ze tak do 90 let,kdy zeny zacaly pouzivat HA je kazde dite z prerusovane souloze :-D

  • Simone20.11.2012 13:09

    Naše známá z přerušované soulože otěhotněla ve 38 letech (to abyste si nemysleli, že to byla mladá holka, co otěhotněla se začínajícícm uchem, který by to neuhlídal). Přerušovanou do té doby praktikovali asi 15 let a tohle byl jediný případ, kdy se nechtěně zadařilo, aniž by partner do ní ejakuloval.

  • petulinkaa1320.11.2012 10:36

    Někdo kdo je jak se řiká ,,chytlavý" :-D tak může, to jsou dneska ty štastne ženy o které se stačí otřít jak se řiká :-D jinak si myslim,že to je strasne mala pravdepodobnost,ale nejaka je.Me se to nestalo.

  • Tohle dost záleží na partnerovi, nikoli na ženě. Preejakulační tekutina má pouze čistící funkci, jsou muži, kteří ji mají víc a kteří míň a jsou muži kteří v ní mají obsažené nějaké spermie a kteří nemají, na tom záleží a až pak jak se dva trefí do plodného období ženy. Kamarádce se takhle v březnu narodila holčička´a já sama jsem byla taky taková nehoda pro rodiče :D.

  • mě se to stalo jednou, je z toho teď takřka 9tiletý kluk, bývala bych brala i další dítě z takové kapičky, ale nic, další miminko se povedlo ale hned po té, co si manžel přestal dávat pozor...Kolikrát se mi zdálo, že by to mohlo vyjít, že to v pravý čas nestihl úplně včas, ale nikdy nic. Je to prostě náhoda..Také se mi zdá, že když člověk na selhání spoléhá, tak to zákonitě nefunguje a ta ne moc spolehlivá metoda se stane velmi spolehlivou:-)

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 214 otázek, kterým se dostalo 271 562 odpovědí a 409 744 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist