mrazy

Otázku položila: Anonymní uživatelka #44309 6.2.2012 10:21

Ahoj holky. Jak zvládáte tyhle extrémní mrazy, chodíte vy samy bez omezení ven, nebo vám to nedělá dobře zdravotně?

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • ahoj, tak já ven chodím - musím do práce nebo na nákup a zvládám celkem v pohodě, oblečení vrstvím jako cibule, na krk huňatou šálu, rukavice a eventuelně čelenka a je mi fajn :-) o víkendu zavřená doma, to bych asi zbláznila :D :D jen nechodím tedka moc rychle, abych se nezachladila studeným vzduchem, ale obyčejná procházka mi jen prospívá :P

  • petulinkaa136.2.2012 11:00

    tak me to nevadí,človek potřebuje i vymrznout,staci se jen dobre obleknout a nevadi mi to :-) mam radci zimni pocasi než ty hnusny vedra,ale jeste by se molh pridat u nas snih :-) pak bych byla ve svym živlu :-)

  • ahoj, my nechodíme s malou teďka ven vůbec.. abysme ji zabavili, tak včera jsme vzali auto a jeli jsme tady do takové kavárny, kde je dětská herna.. jinak je to vopruz, to počasí...

  • Verousek896.2.2012 10:48

    Tak já chodím ven jen když fakt potřebuju, snažím se být více doma, když třeba není extra nutný nákup, tak na něj nechodím tak často, ale jinak tam, kde musím jít, tak samozřejmě jdu :) I když s tím studeným vzduchem mám problémy, špatně se mi dýchá.

  • tak jelikož já mám horší spojení do školy, kdy musím čekat někdy třeba i hodinku venku, ale spíše těch 30 minutek a na takovém místě, kde se nedá ani kam zajít, tak jsem vždycky nejradši doma zachumlaná v dece a venek dobrovolně nechci ani vidět :-)

  • Kdybych nemusela,tak nevylezu.Ale musím.:-)Do školky a na nákup atd...;-)

  • ahoj, jelikož mám malé dítě, tak nevylézám, je to sice hrozný, ale nedá se nic dělat, včera jsme jeli teda k příbuzným, ale autem. Já sama jdu tak maximálně na nákup, když přijde manžel z práce, to abych se nezbláznila, ale to je většinou do -10, tak to jde a obchod nemám daleko. ale když jsem ještě chodila do práce a byly takovéto mrazy, tak jsem dýchala přes šálu a byla jsem hodně nabalená. Na jednu stranu jsem ráda, že nikam nemusím, ale s malým je to doma hrozný, je zvyklý v kočárku spinkat. No nic se nedá dělat, už aby bylo tepleji.

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 213 otázek, kterým se dostalo 271 561 odpovědí a 409 740 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist