mráz a procházky

Otázku položila: Bývalá uživatelka #16515 1.2.2012 21:50

Ahojda holky,jak ted chodíte s dětma ven když tak mrzne? Když je málé skoro 9 měsíců a venku u nás dneska bylo -6 tak je to asi ok ne? Co vy na to?

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • u nas bylo -12, tak jsme uz druhy den doma. Mame 4mesice. Ale dam mu teplakovku a dam du fusaku a je u otevreneho okna aspon :-) - vcera mi tak spinkal 4hodky (okno priviram a otviram abych ja nemrzla, ventilacka se mi zdala malo)

  • do -5 chodím tak na necelou hoďku, rychle jim omrzají tvářičky a dýchání vzduchu jim nedělá úplně nej, větší většinou sám řekne, že je mu už zima a jak mrzne teď, jen cesta ze školky a nebo s malým i větším kolem domu, max do půl hodinky, i tak jsou zmrzlí...

  • Také chodíme ven, jen je nenechávám běhat - prostě sedět v kočárku, zabalení, koukat, namazat obličej a do hoďky zpátky. Pokud jsou zdraví, může jim to jen prospět.

  • to neni zadny mraz , to v pohode muzes chodit . to dite taky neni z cukru a potrebuje nejakou imunitu, jen treba ne na tak dlouho ale urcite jit ...

  • my nechodíme, u nás už několikátý den - 12

  • zůstat se synem doma, tak mi zbourá barák, takže jde ven každý den aspoň na chvilku. Je pořádně oblečený, zabalený v dece a ve fusaku. Má přes rok a investice do kvalitního zimního oblečení se vyplatila.

  • u nás je dnes -20 :-( s malou ven nechodím. Ale včera jsem musela odjet, tak mi nezbylo nic jiného než vzít malou sebou. Přes autosedačku jsem přehodila deku, takže byla zakrytá celá i přes hlavu. Přes pusinku měla i šálek. Myslím, že jí to nijak nevadilo. Spinkala skoro hodinu. Když jsem se vrátila domů měla teplé ručičky i nožičky a byla úplně spokojená. Ale když hodně mrzne, tak jako dnes, využívám ke spaní v kočárku studenou garáž. To je super věc :-)

  • Co se týká těch - 6 tak si myslim, že je to v pořádku. U nás dneska ráno bylo -16,2. Když jsme se vraceli z RC tak už bylo - 10.. Na chvíli ven chodíme, ale samozřejmě to nepřeháníme. Být celý den zavřený tak mi asi mrskne :-))))

  • U nás je -11 a tak jsme doma, -6 je ok, ale malému hned omrzají tvářičky, včera jsme jeli do poradny, byl hodně namazanej a venku zhruba 5 minut celkem a tváře omrzlý, doktorka mi říkala, že se jim špatně dýchá a že jim to může poleptat sliznici. doma je to hrůza, malej je zvyklej spát v kočárku. Tak se ho marně snažím uspat.

  • no tak slyšela jsem,že do -5 se může chodit normálně ven, ale byla bych opatrná,my dneska naměřili -22 brrrrrrrrr.....tak jsme pod peřinou:-)

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 233 otázek, kterým se dostalo 271 621 odpovědí a 409 755 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist