morče -zánět prudušek

Otázku položila: Anonymní uživatelka #404923 25.8.2021 10:30

ahoj , mám dotaz ohledně morčat . včera jsme byli na veterině s morčatkem a veterinář mu diagnostikoval zánět prudušek , dostali jsme antibiotika v injekci ,ale chci se zeptat jestli nemáte ještě nějaký tip , jak pomoci uzdravování ? já jsem zatím přidala kromě zeleninky , ještě vitamín C do vody , koupila pro jistotu nové seno a dala jsem morčeti zateplený domeček

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Člověk si myslí, že si koupí morče, jako nenáročného mazlíčka a i s ním mohou být starosti. Mě by ani ve snu nenapadlo, že náš potká <a href="https://www.vethope.cz/cs/poskytovane-sluzby/">kastrace morčete</a> . Myslela jsem, že se kastrují jen psy a kočky. Dcera ale našeho morčáka miluje, takže když jsme ho ze zdravotních důvodů museli nechat vykastrovat, tak jsme tento zákrok zaplatili. Když se uzdravil, tak si spolu zase mohli hrát a dcera je nadšená. Fakt jí přirostl hodně k srdci :-) .

  • macicekkajik26.8.2021 13:08

    O tom jak pomoci morčeti v léčbě nepomohu. Jen si dávejte pozor na to, že morčata na sebe stahují nemoci z lidí a díky tomu mohou i dříve umřít.

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 217 otázek, kterým se dostalo 271 565 odpovědí a 409 748 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist