monitor dechu

Otázku položila: Anonymní uživatelka #40705 5.8.2011 12:36

Ahoj holky,
vy co mate monitor dechu stalo se vam uz nekdy, ze zacal houkat? Pouzivam ho asi mesic a stalo se mi to uz trikrat. Baterie jsou vymenene tak nevim proc to krici. Mate s tim taky takovou zkusenost????

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • dzusinka5.8.2011 13:02

    To se občas stává. Třeba je dítě na kraji monitoru nebo tak.

  • lulatko5.8.2011 13:11

    Za celou dobu používání jsme falešný poplach nezažili ani jednou. Jestli máte malé mimčo a třeba již klasickou postýlku, máte pořádně pokrytou celou plochu? (I když je pravda, že malá miminka ještě moc "necestují" a velká jsou již dostatečně velká a těžká na to, aby ho čidla zachytila všude. Nebo nemůže to být tloušťkou matrace? Matrac jsme měli obyčejný 6 cm molitanový, dečky monitoru zapojeny obě, takže pokrytá celá plocha postýlky (samozřejmě až na okraje - nemůže být problém v kombinaci tohohle? - malé miminko, tlustý matrac a miminko spící těsně u bočnice?). Jinak my jsme měli Babysense II.

  • Ahoj, nám se to stává poslední dobou hodně často. Ale vždy, když doběhnu k postýlce, tak malá klidně spinká (na první pohled je vidět, že dýchá a je v pořádku). Malému je půl roku a začíná po postýlce pěkně cestovat, tak to přikládám tomu. Ale zase na druhou stranu, je dost těžký na to, aby byl kontakt dostačující. Nevím no. Jinak máme Nany.

  • ahoj, taky se mi to stalo 3x a to hned první noc, když jsem se vrátila z porodnice a to si měla vidět tu rychlost jak jsem vylítla k postýlce a strčila do malý, jestli dýchá a ona přitom spokojeně spinkala. Od tý doby už ho nepoužívám, malá spí se mnou v postyli. Ale proč jsme měli falešný poplach,jsem taky nezjistila.

  • Používám ho 3 týdny a už jsme taky měli jeden falešný poplach. Přitom malá klidně spinkala, dýchala, když jsem ji vyplašeně zvedla do náručí, tak se tvářila ublíženě, proč ji jako budím. Je to jen mašina, občas prostě selže.
    A jednou se mi zase stalo, že jsem zapomněla monitor vypnout, vzala jsem malou z postýlky a on si klidně blikal dál, jakože dítě v postýlce spokojeně dýchá. To mi přijde jako horší porucha, už mu tolik nevěřím :-(.

  • Ahojky, taky se nám to stalo a vypozorovala jsem, že se to spustilo, když měla malá delší pauzu při dýchání. Ne že by přestala dýchat, ale byl delší interval a monitor hned sepnul.

  • nevim jestli je na tom neco pravdy ale slysela jsem ze kdyz je monitor uz pouzity po jednom nebo dvou detech tak to dela takove seky,ale u noveho by to delat nemelo.

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 216 otázek, kterým se dostalo 271 563 odpovědí a 409 748 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist