moje mléko vypada ják obarvena voda

Otázku položila: Anonymní uživatelka #41596 24.8.2011 11:47

ahoj, mám takovej problém. Kojim 3 měsíční miminko a ono má pořád hlad. Tak jsem zkoušela odstrikat mléko abych se podívala ják vypada a je to jako obarvena voda. Asi moc tučné nebude a proto máme pořád hlad. Včera moc plakala večer já nic neměla tak jsem ji zkusila dat pár lžícek presnidavky a chudinka bastila jako by týden nejedla. Vzala si jich asi 5 a usnula jako miminko. Ják docílím toho abych měla tučné mléko. Děkuji

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Ahojky. Tak přesnídávkou bych to určitě neřešila. Ve třech měsících je moc brzo na takový příkrm. Pokud miminko strádá hlady, tak se to pozná na stolici - je do zelena. Zkus častěji přikládat k prsu, aby se obnovila tvorba mlíka a nebo zkus přidávat sunar 1 to je umělé mléko od narození do 6-ti měsíců. Jinak s příkrmy se začíná nejdřív od ukončeného 4. měsíce a začíná se se zeleninou, protože když začneš se sladkým ovocem, tak ti pak zeleninu bude odmítat a navíc můžou vzniknout alergie. Ale nejlepší je to řesit s doktorkou, která už poradí co a jak. Přeji ti ať se tvůj problém brzo vyřeší a miminko šťastně roste. :-)

  • micika24.8.2011 12:53

    přesnídávku ve třech měsících?? No nevím, kromě tvé stravy, bys ji měla asi čqsto přikládat, hlavně tedy v tu inkriminovanou noc...nevím no, my měli párkrát taky krizy, ale vše se srovnalo samo, stačilo jen dost trpělivosti.. Ale pokud to nejde tak asi sunar??Klidně pro nej jet i v noci do lékárny...(známá mi vyprávěla jak neměla mlíčko z ničeho nic a nic doma neměla, burcovala v noci souseda aby ji odvezl do lékárny...ale to už je 20let nazpět...)
    Ale nelíp bude když zavoláš dětské, nebo na laktační poradnu ;-)
    tak přeji ať vám to dobře dopadne a ať má malá spokojené bříško

  • A kolik jsi toho odstříkala? Někdy to přední mlíčko může být slabší. Při kojení si mimi právě nejdřív vezme to přední, a pak se dostane k tomu zadnímu. Jinak si zkus vyhledat laktační poradkyni v tvém okolí, která by ti víc poradila. řiká se, že ve 3,6, a 9.měsící mají miminka růstový sprut, což znamená, že mají zvýšený hlad než normálně a chtějí mnohem častěji, zkus také stránky www.kojeni.net. Jinak jak píšou holky na příkrm je moc brzy, určitě kdyžtak ten nutrilon, bebu, sunar apod. Jako může se i stát, že máš řidší mlíčko, ale určitě bych to tak snadno nezvdávala a někde se o tom poradila. Držím palce.

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 217 otázek, kterým se dostalo 271 565 odpovědí a 409 748 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist