močové cesty, vyšetření

Otázku položila: Pao 10.7.2013 3:42

Zdravím krásky,
opět se mi přihlásily moč. cesty. Bohužel mě to dnes vytáhlo z postele cca o půl 3 ráno (a to mě obvykle močák nebudí a stačí jít až ráno). Sámožřejmě půjdu ráno na gyndu. Ale chtěla jsem se optat jak proti tomu bojujete vy? S přítelem jsme měli v neděli sex a mě to trošičku chytlo na ten den, ale pak to zase odeznělo. A teď se to vrátilo v plné síle. Náznaky na zánět moč. cest mám poměrně často, stačí si nevzít ponožky večer, položit si naokmažik mísu s melounem do klína a je to tu!
Přemýšlím, že zkusím urologií. Na netu čtu i takové věci jako nechat se testovat na chlamidie, koupit detoxikační čaje a podobně. Kromě toho všeho jsem našla i tento web http://www.mocoveinfekce.cz/ kde Vás vyšetří právě na toto. Sídlí to v Brně. A mě by zajímalo, jestli s tím má nějaká z Vás zkušenosti?
díky moc

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Ahoj, také jsme měla velice často problémy se záněty moč. cest a měchýře. Když jsem si postěžovala doktorce, okamžitě mě odeslala na urologii. Kde to začali řešit... Nejprve mi dali ATB, potom série vyšetření. Kde zjišťovali snad všechno možný. Nakonec mi dali měsíční kúru, kterou jsem brala na lačno, preventivně a od té doby mám pokoj. Resp. od těch prvních ATB mám klid. A to sem na to fakt trpěla. Každopádně pokud jsem cítila, že se zánět blíží, tak jsem brala brusinky a pila hodně vody a čajů.

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 207 otázek, kterým se dostalo 271 537 odpovědí a 409 724 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist