mít rád a milovat

Otázku položila: Anonymní uživatelka #278365 5.8.2015 12:49

Zdravíím, chtěla jsem se jenom zeptat, po jaké době vám přítel řekl, že vás miluje? :) Zajímá mě to proto, že mám s jedním klukem víc než kamarádský vztah, ale zároveň spolu prozatím nechodíme a on mi kolikrát řekl, že mě má moc rád, ale že mu musím dát čas, aby to mohlo být něco víc..přitom se ke mně chová jako ke své holce, chodíme na normální rande, každý den si zavoláme, udělá si na mě kdykoli čas, omezil kvůli mě kontakt se svými bejvalkami.. Vím, že říkat a dokazovat je něco jinýho, ale děsí mě, když mi řekne, že to necháme zatím otevřený..

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Po jake dobe mi to ktery pritel rekl, to ti presne nereknu, ale ja osobne se citim opravdu zamilovana az tak po 4 - 6 mesicich. Muj mozek zjevne nic jako lasku na prvni pohled neuznava. Nejdriv se mi libi, zacnu ho mit rada, mam ho rada vic a vic a pak se jednoho dne na nej podivam a vim to, jsem zamilovana az po usi. Nekomu to proste trva dele a nekomu staci tyden. ;) Tak se tim zatim netrap, uzivej si vztahu a jaky bude vysledek, to proste uvidis.

  • Řekla bych, že slova nejsou až tak důležitá. Někdo to sype z rukávu na třetí schůzce, někteří muži to nevysloví za celý život, a přesto mohou milovat daleko víc než ti první...spíš bych si všímala toho, jak se k Tobě chová ;-) - to je rozhodující a leccos to napoví.

  • trinetka5.8.2015 13:06

    U nás přeskočila jiskra, chtěl mi to říct na 3.rande ( 3týdny) já ho přesvědčila, že na tak silný slova je brzo :) řekl mi to znovu hned na dalším rande s tím že to myslí vážně a je si tím jistej :) A to sme se poznali na netu.. V podstatě měsíc od seznámení..

  • petulinkaa135.8.2015 13:41

    My jsme si to s manzelem rekli brzo,hodne brzo a drzi nas to celych 9 let co jsme spolu :-)

  • Me to muj manžel rekl az po několika letech co jsme byli spolu porad říkal ze me ma hodně rad i Perníkové srdce z pouti mi taky dal "mam te rad" ale jeho chování říkalo něco jiného ;-) příští týden spolu budeme 5 let svoji a na vánoce 10let co jsme spolu a mame dve krasne dětičky takže bych se divala na jeho chování :-)

  • Manžel mi to řekl po 2 týdnech po první společné noci (bylo nám 17), takže jsme to všechno vzali hopem a jsme spolu 7 let. Je pravda, že já jsem mu to ale hned neřekla a chvíli bylo kolem toho dusno, protože u mě to byla otázka ještě asi pár týdnů, než jsem si byla jistá..

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 205 otázek, kterým se dostalo 271 516 odpovědí a 409 718 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist