miminko si asi nemuze zvyknout na pritomnost manzela

Otázku položila: Petarda01 6.7.2012 9:28

Ahoj holky, chsi se zeptat jestli jste se nektera setkala s tim, ze si miminko nemohlo zvyknout na pritomnost manzela. U nas to nyni totiz vypada tak, ze pres tyden je celkem pohoda, ale o vikendech, kdy je manzel doma, tak Adamek vubec nemuze spat. Spi tak hodinu v kuse a pak rve, jediny co ho uklidni je kojeni, u ktereho usne. Ted jsou svatky, takze je manzel 4 dny doma, tesili jsme se na to, ale ctvrtkem vsechno zase zacalo. Uz jsem z toho nestastna. Mysleli jsme si nejdriv, ze je to teplem, ale teplo je i pres tyden a to je v klidu... nebo tim, ze jsme neuvazene jeli na navstevu o vikendu a ze to na nej bylo moc, ale ted nikam nejezdime a je to stejne. Jeste dodam ze je mu dnes mesic.

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • prcek není na další osobu až tolik zvyklý, ale to se časem poddá. Asi bych nechala taťku s malým jezdit s kočárkem po venku a ať na něho hodně mluví a něco mu vykládá, aby si zvyknul na jeho hlas. Prckovi může vadit, že je zvyklý na manipulaci od maminky a tatínek to dělá jinak, nemotorněji. Je to ještě malinkatý prcek, tak na to má nárok.
    Já mám synka o dost staršího a ten vyžaduje všechno jen od maminky-koupání, přebalování, krmení, oblékání. Na rodinu je zvyklý, vydrží s nimi, ale přebalit se od nich nenechá ani omylem.

  • Ahoj,

    my to měli doma podobně. Přítel s námi přes týden moc nebýval a to jsme si udělali svůj režim a přítel ho pak jakoby změnil.. a malá pak míň spala, večer nemohla usnout..
    Ono se to časem upraví.. řešením je být spolu víc- což asi nejde, pak jedině čas..

  • ahoj, naše malá má 8 měsíců a je to u nás podobné, manžel totiž nebere moc ohledy, já když dám Kačku spát, tak se snažím nedělat rámus atd. ale on u počítače mlátí do klávesnice, šoupe s křeslem a většinou když jde malá spát, tak chce umývat nádobí nebo ho uklízet. Pokud je manžel pryč, tak vím, že malá spinká pěkně, pokud je doma, tak je to zajímavé, no...

  • ahoj, neboj, měli jsme to stejně, malá má nyní 18 měsíců a kolikkrát k manželovi nechce, ale bývalo to horší, PANIKA, nechtěla k němu řvala... malá se jinač bojí dost cizích lidí a ponosit se nechá jen ode mně, manžela a babičky, ani k dědovi moc nechce....od mé kamarádky se nechala ponosit až když ji bylo 15 měsíců, jakákoliv návštěva u nás, tak byl hnedka řev, nikoho tam nechtěla....

    chce to čas...jinač dlouho neměla ráda návštěvy a jedeme na dovču za týden, tak se trošku bojím, jak to bude snášet..

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 228 otázek, kterým se dostalo 271 605 odpovědí a 409 753 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist