miminko nechce jíst

Otázku položila: Anonymní uživatelka #36832 29.7.2011 8:03

Ahoj maminky, snad mi některá poradíte. mám 8 týdenní holčičku a poslední dva dny nechce jíst. je pouze na UM dávám jí nutrilon, na doporučení dr. nutrilon comfort kvuli prdíkům,ale ani jeden nutrilon nechce, driv bez problému vypila 130 po 3 hod. ted vypije tak 60-80 a to na dvakrat a hrozne se u toho kroutí, dost často mi i spí...mám strach aby jí něco nebylo, ikdyž Dr. se zdá v pořádku.

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • A ty jsi s doktorkou hovořila přímo o tom, že malá nejí a ona ji vyšetřila? Pokud na ní lékařka nic nenašla, zkusila bych jiné mléko. Třeba může být "zakopaný pes" v něm.

  • zkus změnit mléko za jiné a když nebude změna, zajdi k doktorce, ať ji převáží.

  • malej také hodně plakával a to hlavně proto, že nemohl usnout. Zvládneš ji uspat hned jak začne mžourat oči? My to tak začali praktikovat, ted má 4 měsíce a spí každé 3 hodiny minimálně na hodinku..vždy po probuzení má veselou náladu, hraje si a pak má hlad jak vlk.
    Mlíčko jsi už zkoušela změnit? My to zkusili jednou a pak se nám z té změny týden vzpamatovával, proto bych nejprve zapracovala na tom uspávání.
    A ještě malému jeden čas vadil dudlík - stále měl ten nejmenší s malym průtokem a asi se mu nechtělo tolik namáhat, tak se kroutil - dali jsme větší (dvojkový) průtok.
    A ještě na pití nám zabíralo, když už to vypadalo, že nechce, nebo se flinká, že jsme mu dali 2x potáhnout čajíku a pak vrátili mlíčko.

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 218 otázek, kterým se dostalo 271 568 odpovědí a 409 749 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist