miminko a spolubydleni

Otázku položila: Anonymní uživatelka #70341 1.12.2012 14:35

Ahoji jaký máte názor na to, ze s přítelem bysme šli bydlet do bytu jeho kamaráda.. Máme 4měs mimi doteď bydlíme odděleně. Než bysme našli byt, nebo spíš do léta bychom byli tam, je to 3+1 měli bychom dvě místnosti.. Já osobně z toho nadšená nejsem, přijde mi ze to malý nebude vědět kdo je táta nebo tak nějak.. Já ho ani neznám, je to priteluv kolega. Je to vážně tak divný ? Díky..

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Martasek891.12.2012 15:41

    Já bych tedy s nikým cizím bydlet nechtěla. Navíc kdo ví, jak dlouho by to kolega s vámi vydržel. Přeci jen mít mimčo není jak tak, část dne je i hlučnější, atd. Záleží na vás, ale já bych do toho asi nešla ...

  • pokud ho neznáš, tak bych do toho nešla. Mimino je pro cizího člověka dost velké omezení a nemuselo by to klapat

  • jestli do toho za těchto podmínek půjdete, bude to pro vás všechny pořádný nápor na nervy. Co se tak setkávám s chlapama, co nemají vlastní dítě nebo s ním nebydlí, vůbec neví o čem to je. Někteří vlastní otcové nesnesou plakání dítěte, cizí to může snášet ještě hůř. Mám za sebou se synem probdělé noci, proplakaného půl roku kvůli kolikám, potom zase rostly zuby, nějaké ty výjezdy na pohotovost při akutních problémech a ne vždy to bylo s pochopením nejbližšího okolí. Pokud vám to ten kolega takto nabídl, je velice velkorysý, ale nejspíš nemá představu, jak takové soužití může vypadat a aby jste se nakonec nerozešli ve zlém.

  • Já bych do toho šla a to z jediného důvodu - aby byl muž co nejvíc s dítětem, pokud byste žili odděleně, tak by si odvykl na 24hodinovou přítomnost mimča a pak by si hůř zvykal... Můj názor. ;) Přece jen půl roku se to dá vydržet.

  • venysek1.12.2012 18:51

    Já bych do toho taky nešla.. S dítětem u cizího člověka.. To by na mě bylo moc..

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 212 otázek, kterým se dostalo 271 558 odpovědí a 409 734 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist