miminko a reakce po očkování

Otázku položila: Anonymní uživatelka #60692 5.4.2012 11:08

ahoj maminky,včera jsem byla s malým na očkování hexavakcína,a strašně mi včera celé odpoledne plakal, už jsem nevěděla co s ním,byla jsem nešťastná,teploty jsme neměli a byla to hrůza,jaké máte vy zkušenosti,díky za každou odpověď:-(

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Ahojky, shodou náhod jsme byly na hexce před 2 dny - předchozí dávky zvládl v pohodě, ale tato byla čtvrtá a měli jsme horečku už chvíli po příchodu od dr, v noci to vylezlo na 38,7, tak jsem jej konejšila, hladila, držela za ruku..nechtěla jsem mu to snižovat sirupem, protože pak ta hexka nemá takovou účinnost, tak jsme trpěli..druhý den byl spavější a dneska je z něj už zase raubíř. Myslím, že možná malinko oslabenější imunita (malinko rýmu přeci jen měl), proto jsme to snášeli hůř.

  • Ahoj, taky jsme byli očkováni hexa a rotavir. Paní doktorka mi poradila homeopatika, tak jsem je dávala pět dnů a vůbec žádnou reakci jsme neměli. Za 14 dní jdeme na další davku hexa, rotavir a prevenar 13, tak nasadim homeopatika a budu doufat, že nebude reakce.

  • Mi jsme byli v utery na 3tí davku hexy a prevenaru a musim zaklepat- nic. Ale jak jsme byli na druhe davce,tak maly mel rymecku a to byl mazec, teploty, uplakany, nic ho nebyvilo,ale to vzdycky prejde. Nektere miminka to snasi lepe a jine hure a taky asi i zalezi jakou ma zrovna mimi imunitu. Kdyz je takovy tak ja mu rikavamze to prejde, ze za dva dny bude lepe a chovam a hyckam a on je spokojenejsi.

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 214 otázek, kterým se dostalo 271 562 odpovědí a 409 740 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist