milování

Otázku položila: Bývalá uživatelka #31991 11.5.2011 21:07

Ahoj, potřebovala bych poradit. Přítel má problém se do mě při milování udělat. Holek měl už celkem hodně a u žádné se mu to nepovedlo, jen u jedné ano. A proto ho mrzí, že to nejde taky právě u nás, protože ona podle něj oproti mě nebyla nic moc. Chuť na sex máme oba dva pořád velkou takže vzrušit se na vzájem umíme dostatečně. Vůbec nás však nenapadá čím to může být, nevíte někdo nějakou radu co by nám pomohlo to zlomit??Díky moc.

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Není přítel unavený nebo nemá strach z otěhotnění? :-) Zkuste polohu zezadu, většina chlapů u ní spolehlivě vyvrcholí ;-)

  • Ahoj, tohle jsem resila prvni rok s pritelem. A to podotykam, ze mu bylo skoro 40 a me o deset min. Brala jsem prasky a pokazde jsem ho na to upozornovala, ze je to v pohode, ze se nic nestane, ze uz je beru pet let a nemam mimi,.....Jenze u nas to bylo tak, ze on to mel v hlave. Pozdeji mi rekl, ze to tak delal vzdycky, ze neveril holkam, myslel si,ze si ho bude chtit nejaka upoutat, ze si necha udelat mimi a tak se tak chranil. Jenze me uz to pak takhle prestavalo bavit, protoze ja jsem diky jeho vyvrcholeni dosahla taky vyvrcholeni a kdyz se neudelal do me tak ja z otho taky nic nemela. No a tak jsme lehce omezili sex, protoze ja uz fakt nemohla a on na to pak nejak dosel. Ja jsem mu to rekla,ale netlacila jsem na neho. Zkouseli jsme to prvni s kondomem, kdy pak samo kontroloval jestli nam nepraskl,....pak jednou sjel driv nez ho vytahl a nic z toho nebylo a pak na to prisel uplne a od te doby uz byl klid. Pak nastalo zase takove odbodi,ale to mi rikal, ze to ma z toho ze mam moc prace,....... Kazdopadne ted je to zase ok. Ja bych poradila, netlacit na pilu a hlavne on si to dle me musi srovnat, drzim pesti.

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 206 otázek, kterým se dostalo 271 525 odpovědí a 409 721 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist