máte některá zkušenost s Gepard finance?

Otázku položila: Anonymní uživatelka #34410 22.2.2011 17:57

Dobrý večer,
nemáte některá zkušenosti s firmou Gepard finance? Je to firma která poskytuje poradenství v oblasti hypoték. Byly jste s nimi spokojeni?
Děkuju za vaše zkušenosti a názory.

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Dobrý den,

    já už řadu let spolupracuju s poradcem z OVB a jsem nadmíru spokojena. Je pravdou, že jsem musela prvního změnit, protože jsem zjistila, že jeho nabídka pro mě nebyla zcela vyhovující jako pro něj, ale občas se stane, že se holt člověk spálí.

  • Rozhodně se vyhněte brněnské pobočce. Paní Kiliánová - vedoucí - nepříjemná, arogantní, nedokáže pochopit kdo je klient a tím kdo ji přináší peníze. Refin hypo rozhodně ale rozhodně jinde. Jo a na konec abych nezapomněl: lhaní do telefonu o nemožnosti vytvoření nabídky mailem, prý jen osobně. Zajímavé, že jinde to umějí. Asi chtěla osobně vnutit nějaké životní pojištění, tak jak jeden jiný velký zprostředkovatel... Nedoporučuji nebo jen kaskadérům.

  • Právě teď spolupracuji se společností Gepard finance přes realitní kancelář ohledně koupi domu a za mě musím říct naprostá spokojenost.. Hlavně je to zdarma, poradí se vším i s přípravou na budoucí situace, které by mohly nastat a rozhodně s touto společností hodlám spolupracovat i do budoucna. Měla jsem možnost navštívit i OVB, ale nezdály se mi jejich taktiky ohledně peněz, na nějaké akcie a pokusy s mýma penězma jim z vysoka kašlu, a četla jsem k OVB mnoho špatných ohlasů takže OVB rozhodně NEDOPORUČUJI. Společnost Gepard finance ví o čem vše je a do ničeho Vás hlavně nenutí a nic Vám nevnucují. Je to společnost na správném místě.

  • Jako ono dost záleží na uživatelských recenzích. To je dobrý ukazatel, zda je poskytovatel solidní, či nikoliv. Já když už si musím půjčit, tak se dívám na různé srovnávače poskytovatelů a na základě toho se rozhodnu, který pro mne bude nejvýhodnější. Líbí se mi například Férové Půjčky, viz https://www.ferovepujcky.cz/pujcky-bez-ruceni

  • nevim, myslím, že pokud člověk je průměrně inteligentni a nechá si udělat návrh hypotéky ve dvou nebo třech bankach, tak si vybere tu která mu vyhovuje nejlíp, podle toho kolik penez potrebuje, kolik si muze dovolit splácet atp. a nemusi dotovat finančního poradce. Stejně většina radi tak aby z toho měli profit především oni a pak až možná nějaký užitek klient. Obzvláště malé společnosti, které většinou mají k dispozici jednu banku kterou prodávají. OVB to je něco jiného, mají těch společnosti na výběr hodně, ale zase tam hraje roli lidské faktor, že se často naučí jeden nebo dva produkty pořádně a ty nejčastěji napasují na "míru" klientovi.

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 149 otázek, kterým se dostalo 271 328 odpovědí a 409 599 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist