masáž prostaty

Otázku položila: Anonymní uživatelka #374132 1.6.2017 16:46

Přítel mě překvapil prosbou o masáž prostaty v rámci předehry. Snažila jsem se vymluvit, ale byl připraven, že si dám samozřejmě na prst kondom. Bylo to strašně divné a zároveň legrační vidět ho s vystrčeným zadkem a mít svůj prst uvnitř a vidět, že ho to opravdu vzrušuje. Chci se zeptat,je to normální požadavek? Mám obavu jestli to není znak bisexuality?

  • 01.06.2017 20:08:01 - full.avl změnila kategorie otázky

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Můj manžel mě o to kdysi také požádal. Už je to několik let zpátky. Vyzkoušela jsem si to také, ale ženy nemají prostatu, takže to pro nás není tak vzrušující. Vlastně z toho já neměla nic, tak si užívá jen on :). A rozhodně není bisexuální :) nemusíš mít strach. Naopak to ber jako velký projev důvěry. Když tak někdy poslouchám okolí, mám dojem, že v sexu je ještě spousta věcí tabu. A je to škoda, není nad erotické hrátky...

  • Je to normální, že tě o to přítel požádá. Znak bisexuality to není, jen chce váš intimní život trochu okořenit :)
    My s přítelem to provádíme také a máme lepší sexuální život, než předtím :)

  • Holky, prosím, jak hluboko je prostata? Zkoušela jsem to na manželovi, ale asi jsem byla jen na krajíčku, protože jsem jí nenašla :) Hrozně ráda bych ho potěšila i takto. Poznám ji pohmatem? Jako něco tvrdšího? Díky za informaci!

  • Taky mi na tom nepřijde nic špatného. Nedávno jsem se bavila se známým, který sem https://mataharisalon.cz/cs chodí na erotické masáže a podle toho, co mi říkal, tak je prý právě masáž prostaty úplně běžnou součástí takové masáže. Prý to má i spoustu různých benefitů. Říkám si jestli by nestálo za to se to taky naučit.

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 212 otázek, kterým se dostalo 271 558 odpovědí a 409 734 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist