mám přítele o kterého bych nechtěla přijít, ale milují jiného...

Otázku položila: Anonymní uživatelka #123825 16.8.2013 14:54

Ahoj holky.. vím, že je to blbost, že bych se měla rozhodnout pro jednoho, ale už vubec nevím co dělat. Mám dva roky přítele, nerada bych ho ztratila, ale na druhou stranu jsme zamilovaná do jeho kamaráda bývalého.. byli jsme spolu jednou venku, jel za mnou nad ránem, uplně sám.. tak jsem si dávala naděje.. ale taky mluvil o jedné holce, že si píšou, ale neví, jestli to má cenu s ní a teď vidím jak jí komentuje fotky pusinkama a komentářy typu sexy, krásná.. tohle hodně zabolelo.. prosím co mám dělat.. nechci jí ho přenechat..

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Nekomplikuj si vztah s tím, koho máš, kvůli někomu, o kom ani nevíš, jestli o tebe stojí a jestli by s ním vztah za něco stál. Mohlo by se stát, že se o něco s tím druhým pokusíš, on nebude chtít, přestane se s tebou bavit a ještě se to dozví tvůj přítel a pak nebudeš mít nic.

  • Holky co to s váma je? Přece musíte vědět koho milujete a koho ne. Uvažuješ nad jiným ve funkčním vztahu? Nemůžeš mít oba. Vyber si koho máš ráda a s kým chceš být. A vybírej pořádně, můžeš ztratit hodně. A poslouchej srdce ne nějakou hloupou poblázněnost či touhu. Možná by ses mohla i zamyslet, co ti v nynějším vztahu chybí, že hledáš lásku jinde. A pokud se rozhodneš pro jiného, tak to s nynějším férově ukonči. Ale opravdu si rozmysli, zda ti to za to stojí. Některé věci nejsou vrátit zpět.

  • Já mám názor, že jakmile jednou zjistíš, že ti ve vztahu něco chybí, už to nebude stejné... Nevím no, taky jsem měla vztah a taky jsem chtěla jiného, zkusila jsem to a vyšlo to :))) Dopředu ti nikdo neřekne, jak to dopadne, ale když to nezkusíš, tak to nezjistíš. Nevím, kolik ti je, ale řekla bych, že na to, aby jsi byla s někým, do koho nejsi zamilovaná, ještě máááálo :)) já bych to zkusila s tím druhým :D :)

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 231 otázek, kterým se dostalo 271 617 odpovědí a 409 754 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist