mám přítele , ale myslím na jiného

Otázku položila: Anonymní uživatelka #54776 12.10.2012 17:27

Ahojte, holky mám takový menší problém. Chodím s přítelem rok a půl, je úžasný ale nějak na sebe nemáme poslední dobou čas, občas mi zalhal, ale jen v maličkostech ..
O prázdninách jsem byla se školou ve Španělsku, kde se mi strašně líbil jeden kluk, chodívali jsme se večer projít a pořád vyhledávali jeden druhého, ale nikdy nic nebylo ani se o nic nepokoušel, od té doby jsme si začali psat a jednou jsem za ním jela na akci, kde jsme se k sobě taky měli. Strašně si rozumíme. Každý den na něho myslím, víc jak na přítele.. Vždycky čekám, až mi napíše, vyhledávám ho, chybí mi. Ale zároveň nechci přijít o přítele, protože vím, že by se hodně trápil a chyběl by mi.. moc mě to trápí, myslela jsem si, že je to jen poblouznění ze Španělska, ae očividně ne, když už to trvá 4 měsíce .. Co mám dělat? :-(

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Já bych ti radila jedno.Nelži ani sobě ani příteli.Vypadá to,že si s ním jen proto,aby se netrápil.Ale na úkor sebe.Ted se budeš trápit ty.On se z toho časem dostane.A je lepší upřímný vztah na 100 procent než dva na půl.Rozhodni se podle sebe,tak jak to cítíš ty.Když budeš brát neustále ohledy na ostatní,nebudeš nikdy štastná.Držím palce at se rozhodneš co nejlépe.

  • Tak to jsem zvědavá, co ti holky poradí... Mám podobný problém, ale u mně to trvá zatím jen pár dní a mám "výhodu" v tom, že chlap, který se mi líbí je očividně zadaný...

  • ahojky poradím ti to aby jsi si to dobře rozmyslela! Mě se stalo něco podobného, měla jsem vztah s přítelem už hooodně dlouho, dokonce jseme spolu bydleli a najednou se objevil jiný kluk, ze začátku jsme spolu kamarádili a když nám to s přítelem přestalo klapat tak sem od něj odešla a začala chodit s tím druhým klukem. Bylo to pěkné ze začátku, pak jsme splu šli bydlet a zjistili že čekáme mimi. Teď jsme tři a sem tam to jde od desíti k pěti. To že mám krásné mimi nelituji, ale to že jsem opustila bývalého tak toho fakt občas lituji :-( ale teď je už pozdě.

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 212 otázek, kterým se dostalo 271 560 odpovědí a 409 735 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist