mám potřebu neustále s muži flirtovat

Otázku položila: Anonymní uživatelka #90695 1.7.2013 14:54

Ahoj, mám tak trochu zajímavý problém, vím, že to není ideální a nedělám to schválně, ale vždy to přijde samo, nevím už co s tím.
Mám přítele, je mi s ním dobře, všechno ok, ale jakmile se seznámím s novým klukem, tak mám potřebu s ním flirtovat klidně i o sexu, není to že bych se s ním hned šla vyspat, jen mě strašně přitahuje to samé flirtování, jde to úplně samo.
Máte to taky někdo tak? Neporadíte co s tím?

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Martasek891.7.2013 14:59

    Já měla přítele 4 roky a přitom jsem ráda chatovala s jinýma klukama po netu. Jen jsme si povídali a dělalo mi dobře, že se jim líbím a rádi si se mnou píšou. Bylo to ale tím, že mi něco chybělo. Jakmile jsem poznala na netu jednoho klučinu, 5 měsíců jsme si psali a volali, až jsme se sešli a nyní jsme manželé :) Najednou jsem věděla, že je to ono a neměla jsem "potřebu" flirtovat s jinýma a už na chat ani nechodím :) Takže to třeba může být taky jen o tom, že Ti něco schází, nebo hold máš takovou povahu, i tací lidé jsou :)

  • Zamysli se nad tím - co by ti na to řekl tvůj kluk, kdyby se dočetl/dozvěděl, že flirtuješ s jinými? :) Evidentně ti chybí volnost a obletovanost, ale člověk si musí vybrat - buďto vztah, nebo přelétavost. :) Já totiž kdybych zjistila, že přítel flirtuje s jinou, tak ámen. A on to má stejně...

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 225 otázek, kterým se dostalo 271 595 odpovědí a 409 751 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist