málo mokrá při sexu

Otázku položila: Anonymní uživatelka #38575 3.7.2011 18:33

Ahojky,začala jsem s mým klukem souložit,je to můj první kluk.Děláme to asi dva měsíse ale při sexu s ním nejsem vůbec mokrá,skoušela jsem i dlouhou předehru a mazlení a nic,při masturbaci když si to dělám sama tak to ze mě teče,je to možný že je to tím že dlouho nevydrží a brzo se udělá,pokaždý se musím dodělat sama.

Sex

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Taky bych ti doporučila lubrikant. A to, že se "musíš dodělat sama" mi přijde takové zvláštní, nebo jak to jinak říct. :) Můj partner se snaží, abych byla vždycky spokojená a určitě by ho ani nepotěšilo, kdyby on si po sexu lehnul a já se ještě dodělávala... :D Nevím no, jinej kraj, jinej mrav... :))

  • Já bych používala lubrikant. Někdy to prostě nejde a 2 měsíce jsou hodně krátká doba, až se sehrajete, on bude vědět, co se Ti líbí apod. tak to určitě bude jiné, chce to jen čas. A to, že se brzo udělá, to taky chce čas ;) trénovat a trénovat, uvidíš, že to bude čím dál lepší ;) za rok už to bude o něčem jiném, každý jednou začínal :) takže doporučuju lubrikant, který seženeš v každé droegrii :)

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 212 otázek, kterým se dostalo 271 561 odpovědí a 409 738 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist