malá spokla kousek plastu.....

Otázku položila: Anonymní uživatelka #109692 14.4.2013 7:25

holky, dávala jsem malé homečka, je nemocná.. chci se zeptat, spolkla mi asi kousek toho víčka-plastu, jen kousek..myslím, že ten plast rozkousala...je mi to líto :-( vadí to moc, mám panikařit?díky..

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Nevím, jestli panikařit, ale určitě neuděláš špatně, když zavoláš na dětské odd. např. nějaké nemocnice v blízkosti bydliště, abys měla jistotu, nevím, jak u vás na dětském, ale jednou jsem řešila s malým také problém a u nás na dětském mi po tel. perfektně poradili.

  • courage15.4.2013 13:05

    Myslím, že to vykadí... Ale tím, že zavoláš doktorovi, určitě nic nepokazíš. Je to hned, tyhle nehody, hlavně si nic nevyčítej :-(

  • Borlova15.4.2013 22:40

    Myslím si, že to vykadí, ale jestli máš strach, tak raději někam zavolej. Ale určitě to bude dobrý ;-) Já mám 15 měsíčního klučíka a dneska mi zase zbaštil trochu písku a ještě u toho říkal mňam, mňam :-D

  • Hlavně nepanikařte když se něco takového stane. Celkově je nejlepší způsob zachovat klidnou hlavu, to mi teda věřte. Manžel je záchranář a klid a chladnou hlavu mají snad vyražené na všech sanitkách. Je to taky docela zelenáč. Jsme si kvůli němu domů z https://www.greenmat.cz museli objednávat různá domácí mýdla. To zase bylo peněz. Složitá doba.

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 231 otázek, kterým se dostalo 271 613 odpovědí a 409 753 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist