malá prsa

Otázku položila: Anonymní uživatelka #472821 28.2.2023 20:20

zdravím vás ženy,
už delší dobu mě trápí velikost mých prsou..

pubertou jsem prošla někdy ve 12 letech, kdy mi narostla taková prsa, která mám doteď. Mám asi tak půlky a od těch 12 let beze změny.. je mi už skoro 18 a proto se vás chci zeptat na názor, jestli si myslíte, že ještě vyrostou.. v rodině máme tak přibližně velikost B/C..
popřípadě jestli máte nějaké ozkoušené typy či rady, jak s tím ještě hnout.. je to něco, kvůli čemu se cítím tak trochu trapně..
dřív jsem se snažila přibrat a doufala jsem, že se kvůli tomu zvětší i moje poprsi, ale finální výsledek byl jen ten, že jsem se cítila hrozně.. mám velice rychlý metabolismus a nedokážu pořádně přibrat

hledala jsem na internetu různé "zázraky", ale podle mě je to spíš jen marketingový tah a žádné reálné výsledky se konat nebudou..

předem děkuju za vaše názory :)
hezky den

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Tělo se vyvíjí do 21let. Může se stát , že budeš mít prsa větší až budeš starší. Taky se muze stát , že zůstanou taková jaká jsou. A teprve až budeš mít děti muze se to změnit. Každopádně není důvod si z toho dělat hlavu. Jsou chlapy, kterym se více líbí malé poprsí...věř , že není důvod si s tím dělat hlavu. Každá jsme jiná a originální ;-)
    PS: fakt zázraky na počkání žádný prodávány prostředek neděla

  • macicekkajik1.3.2023 8:47

    Věř, že velká prsa také nejsou žádná výhra. Prsa mi vyrostla ve 12 letech, snad čtyřky. Kluci se posmívali. Ale člověk s tím nic nenadělá. Prsa většinou rostou v pubertě a pak se mění s váhou a s dětmi. Z velkých prsou bolí záda. A až najdeš toho pravého, bude tě mít rád takovou jaká jsi. Ať máš malá prsa nebo velká.

  • Buď ráda, na menší prsa tolik nepůsobí věkem gravitace. Taky jsem měla vždy nulky, teprve po 40 narostly, což může být i tím, že jsem přibrala.
    A jak píšou ostatní, měj se sama ráda, není důvod se cítit méněcenně.

  • zní to jako klišé, ale bud ráda i za menší prsa. sama mám chlapa, který má raději menší prsa a když si myslel, že mám větší tak z toho byl takový nesvůj.
    prsa se vyvíjí a mohou růst až do zmíněných 21 let. navíc pokud by jsi případně (i když to nedoporučuji) začala brát HA, tak i po ní mohou prsa vyrůst. pokud máte v rodině menší prsa je malá pravděpodobnost, že budeš mít větší. je to i o dobré a dobře padnoucí podprsence.

  • Každá prsa jsou krásná, a je jedno jak jsou velká. Ale většinou tělo ženy se přestává vyvíjet až kolem 20. roku. Nicméně moji kamarádce pomohlo se sebevědomím ohledně menšího poprsí piercingy. Ne každý na to je, jelikož je to bolestivý proces, ale od té doby co si nechala propíchnout bradavky, se cítí lépe. že má prý pocit že by je všude chtěla ukazovat.

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 148 otázek, kterým se dostalo 271 328 odpovědí a 409 599 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist