mala mi spadla z postele...

Otázku položila: Bývalá uživatelka #21803 9.6.2011 16:19

maminy, mala nam spadla z postele, svalila se na zem, ma 5 mesicu a pul, jsem z toho hotova.. vypada to, ze ji nic neni, ale po padu plakala... stalo se vam to nekdy? mame s ni nekam jet? furt brecim, jsem z toho totalne vyrizena.. polozila jsem ji spatne na postel, ale v tu chvili me to nenapadlo, ze by se mohla tak daleko dostat az k rohu postele a spadnout. na hlavu nespadla.

diky holky.. citim se trosku lip.. snad ji nic neni, reaguje normalne- je tedka protivna, ale to je vzdy k veceru... pro jistotu s ni zitra zajdu k mudr, sice mi to bude trapne, ale pro muj klid..

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Myslím, že nejsi jediná ani poslední maminka, které se to stalo.. pokud malá nepláče a normálně se projevuje nikam bych nejela.. a neplakej.. tohle se maminkám stává.. prostě tomu občas nezabráníš..

  • pokud porad neplace tak myslim,ze bude vse v poradku,zkus ji zahybat rucickama,nozickama,me se to take stalo,ne primo z postele ale v noci z kocarku,ptz se odepla zadni korbicka a maly proletel,ale byl v poradku...

  • Kaci klid, syn mi pred 14 dyn udelal to same. Spadl na bricho, brecel, ale kdyz jsem ho uklidnila a pozorovala nic mu nebylo a norlmálně se smál a hrál si. Dva dny jsem ho víc pozorovala, ale fakt mu nic nebylo. Za to já se lekla strašně a od té doby je jen na zemi nebo v postýlce a pokud to jde tak neustále pod dohledem. Bude mu půl roku a je strašně živý a co se naučil přetáčet je k neuhlídání. Do toho už zkouší i lézt, tak bude ještě o trochu víc veselo.

  • i mně se to stalo ( a přiznám se že ne jednou......a to sem hodně opatrná matka....) a snad nemám v okruhu známých maminku, co by neměla tu zkušenost.....ale taky sem byla hotová, vyčítala sem si to...nejdůležutějších je prvních 12 hodin ( nadměrná spavost, či naopak aktivita ).....kdyby se ti něco nezdálo, můžeš sjet k dr.

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 231 otázek, kterým se dostalo 271 617 odpovědí a 409 754 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist