má takový vztah cenu?

Otázku položila: zirafka11 5.9.2013 21:49

Dobrý večer, předně bych chtěla říci, že neočekávám nějaké rady, spíše se chci vypovídat, možná poznat váš názor. Chodím s klukem (přibližně 2 měsíce), oběma nám je 20 let. Problém je v tom, že on je do mě hrozně zblázněný, zatímco já pořádně nevím, co k němu cítím. Vím, že ho mám ráda, ale nedokážu říct, jestli spíš kamarádsky nebo jako přítele. Mám pocit, že si nemáme moc říct, že jsme každý úplně jiný (on stydlivý, já těžký extrovert). Bydlíme od sebe 40 km, oba studujeme (on střední, já vysokou). Myslím, že až začně škola i mě, budeme mít problém se vídat (časově). Mám ho ráda, ae nejsem do něj zamilovaná, to vím.
Teď se objevil kluk ze školy, který mě zaujal. Je příteli v některých věcech podobný, ale zas ho moc neznám. Přesto mě přitahuje víc, než přítel. O nevěře naprosto nepřemýšlím, to nepřipadá v úvahu. Jen prostě nevím, jestli má cenu zůstávat s přítelem i přesto, že mám ve svých citech zmatek. Bojím se, že mu ublížím.
Doufám, že jsem to napsala alespoň trochu srozumitelně. Díky za přečtení až sem, budu ráda, když budete reagovat.

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Pokud si myslíš, že to nemá cenu, tak ten vztah zbytečně neprodlužuj, akorát tím ublížíš partnerovi...

  • tak každý rozchod bolí, některý víc některý míň. Pokud víš, že to nemá cenu a nechceš v tom pokračovat, myslím že to nemá cenu. Jsi mladá, určitě potkáš (a možná už jsi potkala) někoho jiného a lepšího. Na druhou stranu, já když začala chodit se svým nynějším přítelem (byli jsme moc dobří kamarádi a za přítele jsem ho nechtěla, abych ho neztratila jako kamaráda) přesto jsme spolu začali chodit a já ho začala hodně milovat a miluji ho dodnes, lepšího přítele jsem si ani přát nemohla, je to úžasný človíček, žijeme spolu a teď i čekáme miminko. Je to tvé rozhodnutí.... snad jsem Ti aspoň krapítko pomohla.

  • Moje rada je ukonči to hned. Pokud tam není ta chemie, tak to nemá cenu. Zažila jsem něco podobnýho. Byli jsme kamarádi a on mě pořád dobýval a dobýval až jsem teda slevila a začali jsme spolu chodit. Pro mě to spíš byl taky kamarád jak tu píšeš ty. Pořád jsem si říkala, že city příjdou časem, ale uplynuly 3 roky a pořád nic. Nakonec to skončilo a já mu hrozně ublížila, což mě moc mrzí do teď. Bohužel se to už nedá vrátit. 2 měsíce je krátká doba, ale pokud tam není to ONO, tak to podle mě nemá cenu prodlužovat. Čím dřív, tím lépe pro tebe i partnera8-.

  • Pokud to tak cítíš takto ted,ˇpo tak krátké době (měli byste být do sebe zalaskovaní)-nemá cenu v takovém vztahu setrvávat.

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 231 otázek, kterým se dostalo 271 617 odpovědí a 409 754 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist