má mě rád a já jeho ne

Otázku položila: Anonymní uživatelka #109721 28.3.2013 10:00

ahojte, nevim co delat, jedem kluk me strasne chce mam ho rada ale asi jen jako kamarada. Vcera jsem byli venku bylo to fajn a pak me chytnul za ruku a dali jsme si pusu a tak, ted me to strasne stve protoze si bude myslet ze s nim chci byt ale ani se moc nezname a ja chci byt jen kamoska ale nechcu ho nejak ranit...myslite ze mu to mam rict co nejdriv at si zatim nic neslibuje ? diky

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • venysek28.3.2013 10:45

    Tohle je třeba určitě mu nějak citlivě říct co nejdřív.. Asi mu to ublíží tak jako tak, jestli se v tom citově interesuje víc než ty, ale čím dřív se to dozví a nebude si dělat planý naděje, tím líp..

  • Navrhni mu , jestli nechcete mít takovej jinačí kamarádský vztah ')
    Taky jsem to tak udělala, a teď jsem s tím klukem nejlepší kamarádka už skoro 3 roky, u mě to bylo to nejlepší co jsem mohla udělat, protože mě strašně chtěl a teď už se spolu smějem tomu , jak mě mohl chtít :)) zkus to :)

  • Měla jsem podobnou situaci..Tonda mě strašně moc chtěl,byli jsme spolu několikrát venku,sem tam mezi námi něco proběhlo jako pusa nebo nějaký to líbání..Věděla jsem že ho mám strašně moc ráda,ráda ho vidim ale on je do mě zamilovaný a tak jsem tomu nechávala čas protože jsem se neuměla rozhodnout..A on čekal..Pak jsem mu řekla že bude lepší když zůstaneme kamarádi a dopadlo to tak,že si říkáme úplně všechno,máme se moc rádi,Toník je u mě skoro denně,furt si povídáme,radíme navzájem apod.Je to nakonec tak nejvíc fajn,nejlepší kamarád:)Hlavně když víš,že s nim být nechceš tak mu to řekni:)

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 228 otázek, kterým se dostalo 271 605 odpovědí a 409 753 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist