líbání vs. opar

Otázku položila: Bývalá uživatelka #22796 27.2.2012 8:42

Ahoj holky.
Myslíte si, že nakazím partnera oparem při líbaní za předpokladu, že používám ty náplasti na opary Compeed?
Jen bych chtěla zná váš názor, díky

Sex

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Já bych nelíbala.Už jen proto že to není 100% ochrana.Je to vysoce nakažlivé.a přinejmenším to budeš mít rozlezlé všude..Můj názor.:-)

  • Co jsem se dočetla v příbalovém letáčku a v dostupných informacích, tak Compeed ránu uzavírá, tudíž zabraňuje i přenosu viru na další osoby. Pracuje na bázi hydrokoloidního hojení, tzv. uzavřené hojení za mokra. Náplast společně s tekutinou z rány vytvoří hojivý gel, který pak uzavřenou ránu rychleji zacelí a obnoví pokožku....Já ho používám a musím říct, že za mě jednozačně dobré:-) Když potřebuju někam jít, klidně ho překryju i rtěnkou;-) Dávám i malému synovi, aby si opar neroznesl ručičkami po celé tváři...Určitě funguje

  • My s partnerem oba trpíme na opary, ale nikdy jsme si ho ještě nepředali, kupodivu. :D Mám takovou mastičku, která je průhledná a po namazání vytvoří povlak, takže tím to vždycky namažu a je klid. :) A rozlezlé to nikdy nemám. :) Ale záleží i na partnerovi, jestli by se chtěl líbat, znám i takové, kteří se líbat nechtějí, když je opar. :)

  • Já bych se raději nelíbala.. kord jestli je přítel náchylný.. :)) Můj přítel na opary netrpí, takže to takový problém není.

  • Přítel má opary často. Normálně se líbáme. Já ho od něj za celé 4 roky ještě nechytla.

    Ale jsou lidé, kteří mají ten virus vrozený, a ihned po kontaktu se jim objeví. Takže pokud přítel mívá opary, neriskovala bych to a radši to vydržela bez líbání.

    Ale jsou lidé, jako já, ,,imunní" a opar nechytnou, ale v průběhu života se to kdykoli může zlomit a opary začneš mívat.

  • Můj přítel měl taky opary a za celou dobu,co spolu jsme sem od něj žádný nechytla. Ale co znám od kámošek,tak ty je vždycky měli z líbání. :D Ale já jsem za celý svůj život neměla ještě ani jeden opar,takže jsem proti nim nejspíš nějaká imunní či co :D :D

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 206 otázek, kterým se dostalo 271 532 odpovědí a 409 721 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist