lhaní klukovi

Otázku položila: Anonymní uživatelka #329770 29.12.2018 13:15

ahoj. potřebuju poradit. ale bojím se, že mě hrozně odsoudíte. Mám přítele. Jsme spolu několik měsíců a vypadá to dost vážně. Máme se moc rádi a je nám spolu skvěle. On je o hodně starší. Byl můj první, ale neřekla jsem mu to. Právě proto, že jsem věděla, že on má už hodně zkušeností. Věděla jsem, že panenskou blánu už nemám, takže jsem se toho nijak nebála a bylo to doopravdy v pohodě. Já dlouho čekala na někoho, kdo by se mi vážně líbil a já jemu a s ním to šlo všechno jak po másle, že jsem se moc nezdráhala. Ale bála jsem se mu to říct, asi aby z toho pak nedělal moc velkou vědu a nebral to až moc tak jako že on je pro mě výjimečný, aby ho to nevyděsilo a tak. Já jsem nečekala na toho pravého. Nečekala jsem vlastně, že by nám to tak klapalo. Já jen čekala ne někoho, s kým mi bude alespoň chvíli dobře. Teď když se mě zeptá na nějakého minulého kluka, lžu. Řekla jsem mu, že jsem spala s jedním. Ale žádný takový nebyl. Ale tahle lež mě teď dovedla k tomu, že musím přicházet s dalšími, když se na něco zeptá. Nevím co s tím. Třeba nám to nevydrží. Třeba ale jo. Nechci mu pak celý život lhát. Nenapadlo mě, že bych ho mohla mít tak ráda. Já si vždycky hodně vymýšlela. A nijak mi to nevadí. Možná by mi to nevadilo lhát dál. Prostě nevím. Co si o tom myslíte? Prosím alespoň trochu se mě snažte pochopit. Nejsem zlý člověk. Jen jsem se do toho trochu zamotala.

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Rekla bych mu pravdu. Tohle dal hrat nema cenu. Reknimu, proc jsi mu to nerekla hned, proc ses bala. Urcite to pochopi, kdyz te ma rad a nakonec buderad, ze byl prvni, chlapi ten pocit toho, ze jsou prvni miluji. Jenom opravdu skoda, ze jsi mu to nerekla hned, ale nevadi. Radim mu to priznat, nez dal hrat tohle divadlo. :-)

  • stupidiack29.12.2018 14:02

    Určitě se ke všemu přiznej, dokud je čas. Pak by se na sebe nabalovaly další a další lži, nemohla bys být sama sebou, protože bys pořád myslela na to, co musíš zatajit a jak se z toho vymluvit. Zkrátka řekni, že ses bála, že ses styděla a žes nečekala, že vám to bude klapat tak, jak to klape. Ocení to a je to mnohem lepší, než se zamotávat do lží dál.

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 149 otázek, kterým se dostalo 271 329 odpovědí a 409 600 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist