lehátko fisher price..

Otázku položila: Anonymní uživatelka #55170 20.6.2012 20:24

Ahoj holky chtěla bych se zeptat chci si koupit pro malou lehátko polohovaci fisher price do 18kg..mam dilema jestli ho koupit nebo ne máme totiž 11měsícu a doma pujčené(chci ho už vrátit)tak jestli ho využijeme nebo ne jaký názor na to máte?děkuji za odpovědi a za každou radu.

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • v tomto věku už bych ho nepořizovala. Syn mi v roce začal chodit a nehrozilo, že by se v něčem takovém dal udržet, byl problém ho nacpat i do autosedačky, chtěl pořád chodit a o sezení či ležení už neměl zájem.

  • culicek21.6.2012 7:39

    Ahojky dceři bude 9 měsíců a nekupovala bych ,nevydrží chvilku na místě,nejraději někde pořád krámuje a objevuje nové věci.Máme lehátko,chodítko,ale v ničem nevydrží.Každé dítě je,ale jiné,píšeš,že ho máš pujčený tak posud sama jak moc ho využíváte a zda to nebudou třeba jen zbytečně vyhozené peníze.

  • tak za mě určitě ano, my toto lehátko kupovali, když malá měla asi 10 měsíců až. vyhrála si s ním, ještě teďka tam lozí, má 18 měsíců.. lehátko je růžové, krásné, vypadá dobře, hraje... kup ho ;-)

  • tak u nás následovně, kupovala jsem ihned a to ze začátku jsme využili n aplné čáře, pak kolem roku jsem ho odložili a momentálně 2 roky, se rád v něm houpe třeba při pohádkách a když to nejde jinak tak mě v něm usne, doufám, že využijeme ještě dlouho, je to taková odpočívarna pro něj :-) takže za mě asi ano

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 217 otázek, kterým se dostalo 271 565 odpovědí a 409 748 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist