látkovky v Polsku (Těšín, Bialsko-Biala) - kde?

Otázku položila: Anonymní uživatelka #29275 27.2.2012 20:12

Holky nevíte některá, kde je v Polsku blízko Těšína nebo Bialsko-Bialej dětský obchod i s látkovýma plenkama? Občas tam máme cestu a mám vyhlídnutých pár kousků, co se u nás nedají sehnat... Všechny e-shopy, co jsem našla, mají sídlo kdesi u Waršavy a to je pro nás mooooc daleko a nechat si to poslat, tak platím jen za poštu 300,- :-( což se mi pochopitelně moc nechce, když tam jezdíváme....... Coooo? nemáte někdo tipa? :)

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Ahoj kamarádka takhle nakupovala v Polsku, s látkovkama je moc spokojená, ted si nevybavím kde, myslím Chalupky, ale zjistím to. Kdyby ses nenapsala jako anonymka, napsala bych si tvuj nick a pak bych ti odpoved poslala do vzkazu, chystáme se tam taky tak za měsíc, až budu vědět pohlaví. Mají tam skvělé mantinely do postýlek, zavinovačky a hodně věcí levnějších. Jinak jsme z Ostravy takže pojedeme určitě taky tím směrem a ne až do Waršavy..

  • Ahojky. My jsme byli v Bielsku-Biale v obchodě Duduš...bylo tam úplně všechno-kočárky, postýlky, peřinky, povlečení, všechno ke koupání a taky i ty plínky, koupili jsme tam i obyč bílé, ale i barevné a flanelové.
    Podívej se na tuto adresu www.dudus.pl je tam adresa (Duduś , Ul. Powstańców Ślaskich 6, Bielsko ) a i obrázek, takže to určitě bez problému najdete pokud do Bielska jezdíte! :-)
    Do Těšína taky jezdíme, ale tam ti přesně žádný obchůdek neporadím...jezdíme na tržnici hned u řeky a tam je hodně obchodů s miminkovským zbožím. :-)

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 205 otázek, kterým se dostalo 271 509 odpovědí a 409 714 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist