laska

Otázku položila: Anonymní uživatelka #60279 11.2.2012 8:37

dobrý den potřebovala bych poradit miluju strašně moc jednoho kluka a cítím že on mě taky už sme spolu toho víc zažili a prostě myslím si že je smenou rád sám ale prostě když sem se ho zeptala na chození tak řekl že to je blbost ale na očích sem mu viděla že by rád řekl jo a nevím ale proč mi to nechce přiznat pořád na mě kouká a volá mi přes cizí čísla někdy kuli mě jede pozdějc domu ze školy aby jel stejně jak já kámoška říkala že tajto dřív nedělal tak už nevím co si mám myslet ale tak krásně se na mě dívá a před klukama dělá frajera a před lidma se prostě spolu nebavíme ani nezdravíme jenom když sme samy poradte mi prosím [:/]

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Simone11.2.2012 8:50

    Pokud tomu dobře rozumím, tak vy spolu vlastně chodíte (napsala jsi, že když jste spolu sami, je to fajn), ty se mu líbíš a on tobě taky, ale tvrdí ti, že s tebou chodit nechce. Kolik ti je? Já něco podobného zažila ve 14 a taky jsem se s tím trápila, proto moje rada zní: netlač na pilu (nechtěj, aby ti řekl, že s tebou chodí), ale zkus to zaonačit tak, abyste spolu trávili co nejvíce času. To by nemělo být tak těžké, když se i on snaží být co nejvíce ve tvé společnosti ;)
    On má prostě jen strach přiznat, že tě má rád, kluci v tomhle věku s tím občas mají problém. A když s tebou bude trávit čas víc, zkus ho vzít za ruku, dát mu pusu (klidně i zezačátku jen tvář, jak budeš chtít) a postupně se ho třeba dotkni i na veřejnosti. Časem třeba zjistí, že se za svoje city k tobě nemusí stydět a konečně přizná, že spolu vlastně chodíte :) Hodně štěstí!

  • Verousek8911.2.2012 12:22

    To, co píšeš jsem zažila s jedním klukem v 16, poté jsem se dozvěděla, že problém byl ten, že se za to před svými kamarády styděl.. Jak píšeš, osamotě byl fajn, dával mi najevo, že se mu líbím, byla s ním zábava a byl milý, ale jakmile byl s kámošema, tak byl najednou úplně jinej a hrozně se vytahoval. Prostě frajeří a myslí si, že se mu budou kluci smát, když uvidí, že spolu chodíte. Takovéto chování má spousta kluků v pubertálním věku. Na tohle fakt nevím, jakou radu dát, tohle je na tom klukovi. Snad jen vydržet a dát mu čas, až se otrká. Hodně štěstí, ať to dobře dopadne :)

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 213 otázek, kterým se dostalo 271 561 odpovědí a 409 739 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist