laparoskopie a hysteroskopie

Otázku položila: Bývalá uživatelka #31400 17.11.2011 16:35

Dobrý večer, v úterý jsem podstoupila laparoskopii s hysteroskopií. Ve středu mě propustili domů. Vše bylo v pořádku, jen jsem lehce špinila, což doktoři brali na vědomí.Jenže jsem doma (večer) začala krvácet. Krvácím hlavně když se zvednu nebo když jdu na záchod. Snažím se pořád ležet. Myslíte, prosím že je důvod se znepokojovat nebo je to normální. Nebo se raději znovu obrátit na doktora. Neměla jste to prosím nějaká z Vás také? Předem děkuji

Jen Vás chci informovat. Zavolala jsem si k doktorovi.Je to prý normální, že v nemocnici jsem jenom ležela a doma už má člověk více pohybu. Každým dnem to pak bylo lepší a teď už jen nepatrně špiním.

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • na otazku ti odpovedet nemuzu,ale chtela bych te poprosit o par detailu,v prosinci me ty same zakroky cekaji take a nevim co cekat,nikdy jsem na tom nebyla,kvuli cemu jsi na tom byla ty?diky

  • Andrea06028917.11.2011 19:17

    Já na LPSK a HSK byla ted v listopadu a žádné krvácení jsem neměla , jen ten den kdy ze mě vytýkala ta modrá tekutina , jinak nic .
    Tak že si aspon informativně k dr zavolej , jen pro jistotu . :)

  • Obrať se na doktora...nic tím nezkazíš. Ale moje zkušenost: Já byla na laparce před měsícem a nekrvácela jsem téměř vůbec - jen bezprostředně po operaci.
    Jinak hysteroskopie je vyšetření tkáně, jestli není zhoubná (např jestli si měla cystu) - není to samotná operace, prostě při té laparce odebrali kousek tkáně a poslali na "prozkoumání"

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 214 otázek, kterým se dostalo 271 562 odpovědí a 409 742 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist