krev po sexu

Otázku položila: Anonymní uživatelka #41207 8.1.2012 21:06

Ahoj holky :) mám na vás takový menší dotaz, jestly s tím máte zkušenosti..
Spíme spolu s přítelem už nějaký ten pátek a dneska mi po sexu tekla krev, měla jsem to na kalhotkách a dokonce i kapičku na peřině. Mám trošku strach.. nevíte čím to mohlo být?

Sex

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Může to být prasklinka v sliznici - já to měla dvakrát, pokaždé jsem šla k dr, ten mi udělal ultrazvuk, kde na tu prasklinku přišel, předepsal mi čípky na zavádění do pochvy. Poprvé se to spravilo, ale za měsíc jsem to měla znova, tak mi předepsal nějaké jiné, smrděly po jódu, ale pomohly a mám víc jak rok a půl pokoj. ;)
    Holky tu psaly i o vřídku na čípku, ale ani to není nic vážného. ;)
    Zajdi na gynekologii, tam ti dr. poradí a pomůže. ;) A neboj. ;)

  • Ahoj,
    mam skusenost, ze som krvacala, ked som mala zapal. Mozna je lepsie navstivit gynekologa a vylucit tuto moznost.

  • Nemáš ovulaci ?? Při ovu totiž dochází k drobnému krvácení či špinění . Nebo tě partner jen odřel , myslím , že to nic nebude .

  • Nedávno se mi stalo to samé, krev byla dokonce světlejší než při špinění, takže jsem to přikládala odřenině a moc jsem se tím nezaobírala. Namazala jsem to mastičkou a do 2 dnů bylo vše ok. Snad to bude ok i u tebe.;)

  • Taky se mi to už stalo z tvrdšího sexu, peřina i prostěradlo bylo od krve a na záchodě na papíře krev taky a já začala hrozně plašit, co se děje. Ve finále jsem zjistila, že krev nebyla moje, ale přítele jemuž se natrhla uzdička a jak ho měl prokrvenýho krev byla uplně všude. Ale pokud si jsi jistá, že je krev tvoje, může se jednat jen o nějakou odřeninu nebo o prasknutí nějaké cévky. Pokud pořád špiníš radši zajdi k Dr. ať na tebe mrkne.

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 225 otázek, kterým se dostalo 271 590 odpovědí a 409 750 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist