krev po masturbaci

Otázku položila: Bývalá uživatelka #55436 3.1.2013 0:47

Ahoj, prosím moc stojím o vaší pomoc.. :( Je mi 14 let a bohužel už nejsem panna. Mám takový problém když se chci uspokojit (vyprstit) dost si to užívám ale při tom mi teče krev. Měsíčky ještě nemám. krev mám jen ve vnitř. Nevytéká ven jen ve vnitř ji mám. Prosím poraďte jsem zoufalá a bojím se že mám rakovinu děložního čípku. Děkuji předem za odpovědi. :'-(

Sex

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Simonko, přikláním se k Palomitě, vypadá to spíš na drobné poranění. Určitě jsi v pořádku . Jestli jsi přišla o panenství masturbací, tak je možné, že máš panenskou blánu jen trochu natrženou a pokaždé si ji natrhneš o něco více.
    Pokud tě to trápí, tak požádej maminku, aby s tebou skočila na gynekologii (neboj, při vyšetření bude sedět v čekárně). Jako záminku můžeš použít to, že ještě nemenstruuješ, nebo že chceš očkování proti rakovině děložního čípku (musíš se s maminkou domluvit, platí se to).

  • Nemohla ses třeba škrábnout nebo jinak poranit?

  • Když jsem byla poprvé u gynekoložky, nebylo mi ještě 15 a mamka ze zákona musela být při vyšetření, jinak souhlasím s tím, že si se nejspíš škrábla:)

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 214 otázek, kterým se dostalo 271 562 odpovědí a 409 744 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist