kratší cyklus

Otázku položila: Anonymní uživatelka #33535 8.2.2011 13:05

holky, je normální mít cyklus kolem 24 dnů? ovu dle testů je 11.-12.den. Pracujeme na miminku. Je to dle vašeho názoru délka cyklu ok, nebo bych se měla poradit s gyndrem?

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Já mám taky takhle cyklus a nikdy mi doktor neřekl, že je to málo. Záleží na tom, jak dlouhou máš luteální fázi, tj. od ovulace do MS. U tebe je 12-13 dní a to by mělo být dostatečné, ale pro jistotu se zeptej doktora :-) Držím pěsti.

  • Mě se po druhém potratu cyklus zkrátil z 28 na 23-26 dní a doktorka nic neříkala, ani se nesnažila to nějak napravovat. Akorát mi počítala o dva dny dřív ovulku. Na podporu ovulace a otěhotnění jsem brala 3.-8. den cyklu Clostylbegyt 1x2. Pak 10.-11. den folikulometrie (změření vajíček UTZ - musí mít alespoň 1,5-2cm), a píchnutí Pregnylu na ovulku. A druhý měsíc jsem byla v tom ;-)

  • Ono jde spíš o to, abys neměla krátkou luteální fázy a ta ti vychází 12/13 dní a to je v normě. Takže si myslím, že to nevadí. A pokud se snažíte o mimi, tak je to dokonce výhoda, protože nemusíš tak dlouho čekat na další ovulku :-)

  • Ja jsem mela vzdycky takhle kratky cyklus, kdyz jsme zacli zkouset, tak jsem si rikala, ze to bude konecne aspon na chvili vyhoda, ze nebudu muset tak dlouho mezi cykly cekat a otehotnet se mi podarilo hned druhy mesic .. :-) takze z vlastni zkusenosti to nemusi byt vubec problem.

  • U mě to bylo v poho, před prvním těhu cyklus 32 dní, po porodu se zkrátil na 24 a otěhotněla jsem dokonce 8.den cyklu a hned na první pokus-hlídáno dle hlenu:-)))))))))

  • řekla bych že je to krátké, zkus femigard, mě osobně teda nepomohl, ale hodně holkám tady cyklus pomohl srovnat. Je to bylinný preparát

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 212 otázek, kterým se dostalo 271 558 odpovědí a 409 734 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist