kouření a těhu

Otázku položila: Anonymní uživatelka #90775 4.1.2013 18:58

Otázka pro kuřačky:

Přestaly jste kouři, když jste zjistily, že jste těhotné? A vrátily jste se potom ke kouření nebo ne?

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Já přestala kouřit už, když jsme se rozhodli snažit o dítě. A jestli někdy znovu začnu? Asi ne, proč si zbytečně kazit zdraví a vyhazovat tolik peněz, když už s tím člověk jednou zvládne přestat? :-p

  • ja jsme prvnich par dni kourila.. ale pak me bylo tak blbe ze jsme to nemohla ani citim a nemela jsme na to pomysleni ... a nak jsme jsi odvykla.. a zatim me to nechybi.

  • venysek4.1.2013 19:58

    Já jsem přestala hned, jak jsem měa pozitivní test a doufám, že už kouřit nezačnu, když jsem s tím tak hezky a bezproblémově sekla :-)

  • petulinkaa134.1.2013 20:02

    Já přestala kouřit v červenci 2011,presla jsem na elektr. cigaretu kde si snizovala nikotin az jsem po par mesicih mela uplne bez nikotinu a jak jsem zjistila tehot. uz me nebavilo kourit ani to nic :-D posledni cigáro jsem mela 29.7. 2011 a zkousela jsem si dát jedno po skoro 10 mesich a musela ho típnout,protoze mi vubec nebylo dobre,motala se mi hlava a bylo mi zle,proto mam uz respekt z cigaeret a kourit nezacnu,ja kdyz jeste kourila,tak to bylo posledni pul rok jen ze zvyku,pritom mi to nechutnalo,vubec,jenze v praci bylo malo prace,takze jsme hulili jednu za druhou,jen aby clovek mel neco v ruce,zbytecny vyhazovani penez a proto jsem to zahodila.Takze nemyslim,ze bych se znovu vratila ke zbytecnemu vyhazovani penez,které budu moct radci vrážet do malé než do cigaret.

  • ahoj tak ja jsem kuracka .kdyz jsem zjistila ze jsem tehotna byla jsem v soku a asi jeste tyden kourila (slimky 2-3 za den).Malou sm kojila 4mesice a mala bude mit 12.1.6mesicu.No a tak od Prosince kourim ale chystame se brzy na 2miminko takze brzy budu pomaloucku v klidu kourit stalne min cigaret .ted vykourim 3-5 cigaret za den a to mentolove moonky.tak snad se my zadari .je to horsi protoze manzel je silny kurak.

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 231 otázek, kterým se dostalo 271 617 odpovědí a 409 754 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist