kosmetika pro mimčo

Otázku položila: Ivka82 31.10.2011 18:58

Dobrý večer holky, poraďte jakou kosmetiku koupit na začátek pro mimčo? Ještě máme sice čas, ale chtěla jsem si napsat seznam ať to mám vše pohromadě. Děkuji Vám

Ještě jsem zapoměla. Jakou kosmetiku pro mě?

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Ahoj, tak já mám kosmetiku od Nivei, a jsem s ní spokojena....

  • dennytesarova31.10.2011 19:06

    Taky mám připravenou Niveu.

  • Martasek8931.10.2011 19:07

    Já měla na začátek jen mýdlo, krém na tělo, krém na opruzeniny a to je zřejmě vše. Pro sebe navíc leda krém na bradavky, ale ten jsem využila jen párkrát. Teď dokoupím na zimu krém na obličejík, jinak nic.

  • použiješ tak rybilku na zadeček, pro sebe mast na bradavky. Na koupání čerstvého mimča je nejlepší čistá voda. Něco na koupání ti může napsat na recept doktorka, mě napsala i nějaké mastičky pro malého, protože se po běžných krémech osypával. Moc bych toho v zásobě neměla, nevíš, jak dítě zareaguje. Dokoupit můžeš vždycky.
    Mám kamarádku, které po příjezdu z porodnice zjistila, že se jí chlapeček osypává z Lovely, ve které všechno oblečení a prádlo před porodem vyprala, to byl teprve masakr, s čerstvým mimčem musela najednou úplně všechno přeprat v jiném prášku, který mu už nic nedělal.
    U nás se poměrně brzo zjistilo, že je syn atopik a taky ne všechna nakoupená kosmetika mu vyhovovala. Podarovali jsme kamarádky v okolí a šupali na nákup do lékárny a bylo to dlouhé zkoušení než mu něco sedlo. Momentálně mu vyhovuje kosmetika Klorane.

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 228 otázek, kterým se dostalo 271 605 odpovědí a 409 753 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist