kontrola po šestinedělí

Otázku položila: Anonymní uživatelka #42831 4.1.2012 11:19

holky, po šestinedělí jsem v jednom kole, nemám hlídání a ještě bojuji s virozou. nevíte, jestli můžu kontrolu po šestinedělí odložit o pár týdnů?

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Martasek894.1.2012 11:20

    Zavolej dr a domluv se ;)

  • Ja jsem taky nesla hned bo jsem nemela hlidani a nikdo mi nic nerekl.

  • Ahojky já jsem byla také v jednom kole a neměla hlídání, ale vzala sem malou ssebou spinkala v kočárku a kdyby byla vzhůru tak se na tu chvilku nic neděje. Jde především o tvé zdraví tak by si tu půl hodinku našla ;-)

  • Myska13084.1.2012 11:46

    já byla až nějak skoro malé byly 3 měsíce a dr. nic neříkal, ale neměla jsem žádné problémy ani jsem nebyla u porodu šitá.

  • Já byla poprvé až po dvou a půl měsících,po druhém dítku jsem byla hned po šestinedělí a nemohl mi udělat stěry,že je brzo.Už jsem tam měla být...

  • Já jsem tedy byla hned po šestinedělí a to podotýkám, že jsem k mému doktorovi jezdila 100km - a jela jsem i s malým. Syna mi hlídala venku mamka v kočárku. Sestra mě upozorňovala ještě v těhu na to, že na kontrolu po šestinedělí mám všechny další pacienty předběhnout a jít rovnou dovnitř, kontrola trvala snad minutu, jen vážení, pak k doktorovi a rychle domů. Další kontrola za půl roku. Někdy jsem také preventivky odkládala o pár týdnů, ale tu po šestinedělí jsem raději dodržela, jde o to, aby se zkontrolovalo, zda je po porodu vše v pořádku. Ale záleží smaozřejmě na Tobě, hlídání bych ale asi neřešila, myslím, že na to musejí být připraveni a o mimčo se třeba i v kočáku může chviličku sestra postarat..

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 214 otázek, kterým se dostalo 271 562 odpovědí a 409 745 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist