kondom

Otázku položila: Anonymní uživatelka #47542 30.3.2012 18:10

Chodím s klukem a zatím souložíme s kondomen,pořád se mu kondom svlíká s penisu,nevím čím to je,normálně ho nasazuje s převlečenou předkožkou přes žalud ale po chvilce ho má srolovaný do půlky penisu a musí ho pořád přidržovat a nic ze sexu nemáme,už jsme i skoušeli ho nasazovat s nestáhnutou předkožkou,je to o něco lepší ale pořát to není ono,velikost penisu má normální snad trochu větší předkožku,tak nevím čím to je,třeba poradíte,ahoj a díkec,

Sex

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Předkožka musí být při nasazování kondomu stáhlá, co nejvíc, musí se přidržet špička kondomu a rozrolovat tak, aby jsi rolovala jakože zevnitř... nevím jak to vysvětlit, ale to snad víš :-)
    Jinak není možný, že je mu kondom malý? Nám držel a drží vždy pervektně a skoro se nehne. Zkuste menší velikost a uvidíte :-)

  • Nemáte nějaké maxi kondomy? Jinak souhlasím s technikou uváděnou anonymkou 51002

  • dzusinka31.3.2012 17:40

    Svlékání je možné i v případě, kdy je kondom malý. Kdysi jsem si hledala průměry kondomů. Největší v normální velikosti jsou durexy, tak zkuste ty. Potom už jen maxi, ale třeba primeros maxi jsou stejně velké jako ty běžný durexy, takže nejlíp si ty velikosti zjistit.

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 210 otázek, kterým se dostalo 271 554 odpovědí a 409 732 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist