komentar na porod

Otázku položila: Bývalá uživatelka #20179 25.4.2012 20:58

Holky chtela jsem napsat komentar jedne pani sestricce,ktera uz je v duchodu,ale zachranila mi zivot po porodu. Jenze nemuzu najit kam to mam napsat. Jedna se o zlinskou batovu porodnici. Nez jsem rodila,tak jsem si cetla prispevky mamin jestli byli spokojene a s kym,.....a i ja bych chtela napsat,ale uz to hledam hodinu a nejak nejsem schopna. Muzete pohledat kdyz budete mit chvilku ahodit odkaz??? Díky moc

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • cudla25.4.2012 21:48

    já jsem nějaké komentáře četla na www.mojeporodnice.cz a na www.babyonline.cz/porodnice

  • já měla taky potřebu poděkovat některým lidem za průběh mého porodu a záchranu dítěte a poslala jsem to samotné poděkování mejlem jako přílohu a mejl jsem poslala na vedení nemocnice a na vedení těch pracovišť. Později jsem se dozvěděla, že Ti mnou vyjmenovaní lidé byli na pracovišti vedením pochváleni. Udělala jsem to ráda oficiálně, aby to jen tak někde nezapadlo.
    Taktéž jsme děkovali písemně na vedení nemocnice i do jiné nemocnice, kde se poslední měsíce života starali o naši babičku a snažili se ji ze všech sil zachránit a později ji zmírnit její bolesti, když už se nedalo nic jiného dělat. Neměli jsem peníze na to, abysme jim dali sponzorský dar, tak jsme jim aspoň za celou rodinu poděkovali, protože opravdu dělali co mohli. Myslím, že i jim udělá radost, že jejich mnohdy nelehkou práci někdo ocení. Být na jejich místě, tak by mi to přidalo další elán do práce. Každý občas potřebuje pochválit.

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 210 otázek, kterým se dostalo 271 554 odpovědí a 409 732 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist