kojící podprsenky

Otázku položila: Bývalá uživatelka #22846 1.4.2011 22:07

holky, mám dotaz - máte tu některá kojící podprsenky Canpol babies? jaké jsou? stále hledám na netu jaké vybrat, a vybrala jsem bud:
http://materskepradlo.mimishop.cz/detail.php - ale zase se mi zdají 3ks za nízkou cenu, tak nevím jestli se brzy nevyperou a bude po nich prd..
http://www.johany.cz/kojici-podprsenky-/materska-podprsenka-s-potiskem
http://www.johany.cz/kojici-podprsenky-/materska-podprsenka-naturana- tyto dvě

tak nevím..zase se mi nechce do toho moc investovat protože vím že se to pořád pere a i tak mi 2 vydržely s bídou rok a pak jsem je vyhodila...díky za všechny názory

Odpovědi správkyň témat

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • cudla2.4.2011 7:16

    já bych si je asi po netu nekupovala,přece jen je lepší to vyzkoušet a ošahat :-) Jo a na předporodním kurzu nám říkali,že si máme kupovat jen bílé podprsenky.Z těch černých se prý uvolňuje barva,která se dostává přes kůži do mléka...tak nevím

  • Ahojky, já jsem si,mimo jiné, koupila tu podprsenku od Naturany. A je to kus hadru. Nevím, jak máš velké prsa, ale na moje 75 F po porodu je ta podprsenka úplně zbytečná. Naní tam ani trocha elastanu, takže prsa nedrží. Jako další podprdy jsem si koupila od Anity. A ty jsou úžasné. Prsa jsou, tam kde mají být, podprsenka je pevná a dělá hezký tvar. Ale je trošku dražší.. Já jsem to brala tak, že si raději připlatím, ze pořádné prádlo, než abych vypadala jako když kojím vodníky z mostu..

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 212 otázek, kterým se dostalo 271 558 odpovědí a 409 734 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist