kojící kloboučky Medela x Avent

Otázku položila: Bývalá uživatelka #23616 17.10.2011 12:08

Ahoj maminky, máte některá zkušenost s kojícími kloboučky od Aventu nebo od Medely? Mám za pár dní termín a podle laktační poradkyně, si mám kloboučky pořídit, akorát nevím, které jsou lepší...Předem moc díky za rady a typy.

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • dzusinka17.10.2011 18:23

    Ahoj ;) já vůbec netuším jaký má smysl si pořizovat kloboučky před porodem ;) Když ti kojení půjde, tak vůbec není potřeba je používat přece...

  • Ahoj nevím jak ostatní ale já měla medely a malej mlíčko nemohl vůbec vytáhnout po několika dnech sem kloboučky vzdala

  • Martasek8917.10.2011 13:22

    Ahoj, já si v porodce půjčila Medely a šlo to. Doma jsem pak měla Nova Baby - manžel jiné narychlo nesehnal :D Ale už kojím bez nich. Malá má 4 měsíce a po prvním měsíci už si bradavky na žužlání zvykly, takže už to nepotřebujeme :)

  • ahoj nám v porodnici doporučovali od Medely, je pravda, že malej se nepřisával, ale jelikož jsem měla málo mléka, tak mu to s kloboučky nešlo, nic moc mu tam neteklo. Jinak mi říkali v porodnici, že budu kojit přes kloboučky (u jednoho prsa mám horší bradavku - je pravda, že v tom prsu mám méně mléka, ale kojila jsem bez nich. Zatím je malému přes dva měsíce a plně kojíme, i když z porodnice jsme odcházeli s příkrmem a lahvičkou.

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 229 otázek, kterým se dostalo 271 608 odpovědí a 409 753 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist